Golddust yorkshire terrier

Prodám Jorkširského teriéra - CHS od Moravské Sázavy nabízí dva chlapečky G...
30000 KčBezejména
XXX.XXX.251.102
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.
Mám fenku která je 4týdny po porodu a stále zní vychází výtok s trochou krve bez zápachu. Dnes u nás byla návštěva a kamarádka měla pejska a ten se jí snažil stále naskakovat, ale vrčela na něj.
Kamarádka mi psala, že od doby co dojeli domů, tak její pes je divný. Nechce jíst, hrát si a jenom leží. Chvilinku si hráli pod gaučem, ale tak 20sekund ani ne.
Je možné, že by jí obskočil?
Nebo se do ní mohl zamilovat?
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Bezejména
napsal(a):
Mám fenku která je 4týdny po porodu a stále zní vychází výtok s trochou krve bez zápachu. Dnes u nás byla návštěva a kamarádka měla pejska a ten se jí snažil stále naskakovat, ale vrčela na něj.
Kamarádka mi psala, že od doby co dojeli domů, tak její pes je divný. Nechce jíst, hrát si a jenom leží. Chvilinku si hráli pod gaučem, ale tak 20sekund ani ne.
Děkuji.
Z ní. Neobskočil (puerperium u feny trvá cca 3 měsíce). A nezamiloval se.
Bezejména
napsal(a):
Děkuji.
Kde má ta fenka štěňata?