Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bezejména

2.1.2022 20:21
Bezejména

XXX.XXX.251.102

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.
Mám fenku která je 4týdny po porodu a stále zní vychází výtok s trochou krve bez zápachu. Dnes u nás byla návštěva a kamarádka měla pejska a ten se jí snažil stále naskakovat, ale vrčela na něj.
Kamarádka mi psala, že od doby co dojeli domů, tak její pes je divný. Nechce jíst, hrát si a jenom leží. Chvilinku si hráli pod gaučem, ale tak 20sekund ani ne.
Je možné, že by jí obskočil?
Nebo se do ní mohl zamilovat?
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.1.2022 20:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bezejména napsal(a):
Mám fenku která je 4týdny po porodu a stále zní vychází výtok s trochou krve bez zápachu. Dnes u nás byla návštěva a kamarádka měla pejska a ten se jí snažil stále naskakovat, ale vrčela na něj.
Kamarádka mi psala, že od doby co dojeli domů, tak její pes je divný. Nechce jíst, hrát si a jenom leží. Chvilinku si hráli pod gaučem, ale tak 20sekund ani ne.
Děkuji.

Z ní. Neobskočil (puerperium u feny trvá cca 3 měsíce). A nezamiloval se.

2.1.2022 21:05
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Bezejména napsal(a):
Děkuji.

Kde má ta fenka štěňata?

3.1.2022 18:37
Dasvo

XXX.XXX.72.213

Výtok je u feny takhle krátce po porodu zcela běžný a normální. Očistky někdy odcházejí i šest týdnů.
Nakrytí je vysoce nepravděpodobné.
Nemyslím si ale, že je rozumné zvát psí návštěvy k feně, která má pod sebou měsíc stará štěňata.

Přidejte reakci

Přidat smajlík