Biewer jorkšírský terier s PP

Prodám Biewer teriéra - Naše CHS nabízí k rezervaci tři klučíky, biewer ter...
DohodouBarunazBrna
XXX.XXX.34.114
Dobrý den,
mám 9 měsíční štěně biewer teriéra. Je to můj první pes, proto dost tápu zatím. Zdá se mi ale, že malý hodně pije a poté hodně čůrá. Dneska jsem napočítala, že čural 7x a počítám, že teď před spaním ještě půjde.
Jeho moč je úplně průhledná - dneska asi čtyři hodiny nebyl, vyčural se na podlahu a nebylo to vůbec vidět. Průhledné jako voda. Když jsem si ho přivezla, zdá se mi, že tolik nemočil...
Četla jsem, že nadměrné pití a močení může signalizovat i nemoc, takže se chci zeptat, jestli je tohle u mladých psů malých plemen normální?
Kamarádka říkala, že to normální není a její jork chodí 3-4x denně.
BarunazBrna
XXX.XXX.34.114
rapotacka11
napsal(a):
Krmíte čím?
Brit care mini Puppy- růžový pytel s jorkem na obalu. Jednou za pár dní má konzervu (Gran carno, Brit, Calibra verve, Carnilove) nebo vařené kuřecí s rýží. Občas něco syn nebo partner dají od stolu- kousek sýra, šunky, masa.
Uživatel s deaktivovaným účtem
BarunazBrna
napsal(a):
Brit care mini Puppy- růžový pytel s jorkem na obalu. Jednou za pár dní má konzervu (Gran carno, Brit, Calibra verve, Carnilove) nebo vařené kuřecí s rýží. Občas něco syn nebo partner dají od stolu- kousek sýra, šunky, masa.
Kolik toho vypije? Zkuste to zítra odměřit.
BarunazBrna
XXX.XXX.34.114
napsal(a):
Kolik toho vypije? Zkuste to zítra odměřit.
Ono se to odměřit právě nedá, protože ho mám pořád v srsti neostříhaného a více vody nabere právě do té srsti než vypije. Má to jako štětku a bryndá vodu po celém bytě. :)
No, vidím to tak, že pro klid duše zajdeme k vetovi. On ty suché granule totiž zas tak moc nežere. Ale že tady máme horko je fakt, máme 23-24 stupňů. Navíc malý si vydrží dost hrát a lítat, tak snad to bude tím. Díky. :)
Tady je něco o granulích
https://www.ifauna.cz/kocky/diskuse/detail/3551415/rady-pouceni?from-list=1#a3862593
Tady je něco o granulích
https://www.ifauna.cz/kocky/diskuse/detail/3551415/rady-pouceni?from-list=1#a3862593
průhledná moč OK není
časté močení - značkování - u samců normální je (7x si mi pes čůrne třeba na 100 metrech, když narazí na místní dog fórum )
krom toho mají doma fakt přetopeno
BarunazBrna
XXX.XXX.34.114
napsal(a):
průhledná moč OK není
časté močení - značkování - u samců normální je (7x si mi pes čůrne třeba na 100 metrech, když narazí na místní dog fórum )
krom toho mají doma fakt přetopeno
On ještě neznačuje, furt nezvedá packu a čůrá jako fenka. Moč odeberu a vezmu na veterinu.