BO Malinois s PP

Prodám Belgického ovčáka Malinoise - Jsem BO Malinois s PP, mé jméno j...
DohodouMikis
XXX.XXX.74.44
Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat.
Kdybych si pořizovala maliňáka, je potřeba ho v pubertě zlomit?
Nebo to půjde i při vhodné výchově bez trestů?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mikis
napsal(a):
Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat.
Mikis
napsal(a):
Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat.
Zkuste to, třeba si na vás pochutná.
Kde jste se proboha dostala k informaci, že maliňáka je třeba v pubertě "zlomit"?!
smudla2010
napsal(a):
malinak je citlivy pes toho nemuzete lamat ci trestat, jinak z nej udelate psychicky labilniho psa a hromadku nestesti ,je to neco jineho nez napr nemecky ovcak, tresty a spatne zachazeni neodpousti, stahne se do sebe
Buď se stáhne do sebe, nebo se začne pouštět do majitele a z toho jsou hodně ošklivý bebina 🚑.
Ten, kdo dokáže položit takovouto otázku by si malinu rozhodně pořizovat neměl.
To chce klid lidi. Víte, jak se teď všude nabízí ta dobře placená práce z domova, ke který potřebujete jen mobil nebo pc? Tak tohle je produkt tý práce. Prostě píšete komenty a zakládáte diskuze, za prachy. Jen aby řeč nestála.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Buď se stáhne do sebe, nebo se začne pouštět do majitele a z toho jsou hodně ošklivý bebina 🚑.
Ten, kdo dokáže položit takovouto otázku by si malinu rozhodně pořizovat neměl.
..jakož i žádného jiného psa....
Mikis
napsal(a):
Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat.
To nemyslíte vážně, že ne? Chcete jenom rozproudit diskusi a bavit se našimi příspěvky.
Mikan
XXX.XXX.74.44
Všem se tady omlouvám, slyšela jsme to od cvičitele na cvičáku, že prý musím být přísná na všechny psy, aby poslouchali. Moc děkuji za odpovědi. Cvičitel má asi jinou představu, za mě teda taky blázen, ale zajímal mě váš názor.
Děkuji.
Mikan
napsal(a):
Všem se tady omlouvám, slyšela jsme to od cvičitele na cvičáku, že prý musím být přísná na všechny psy, aby poslouchali. Moc děkuji za odpovědi. Cvičitel má asi jinou představu, za mě teda taky blázen, ale zajímal mě váš názor.
Děkuji.
Být přísný je něco jiného, než psa zlomit.
Ale to je jedno, belgičani obecně potřebují spíš majitele, který ví, co a proč dělá, je vnímavý a důsledný. S takovým majitelem ten pes půjde světa kraj a je úplně jedno, jestli pase ovce, mistrovské medaile nebo tenisové míčky.
Varaxi
napsal(a):
Být přísný je něco jiného, než psa zlomit.
Ale to je jedno, belgičani obecně potřebují spíš majitele, který ví, co a proč dělá, je vnímavý a důsledný. S takovým majitelem ten pes půjde světa kraj a je úplně jedno, jestli pase ovce, mistrovské medaile nebo tenisové míčky.
On má taky každý jiný měřítko na "přísnost", někdo si pod tím představí, že nastaví jasná pravidla a ta se dodržují, jiný v přísnosti vidí to, že když nejdou věci po jeho, tak psa seřeže nebo vyškrtí do omdlení a on si to pak rozmyslí, kdo je tady pán...
Asi věřím, že od toho cvičitele mohlo v jedné větě padnout slovo přísnost a lámání psa.
Mikan
napsal(a):
Děkuji.
Jestli je to tak, v tom případě špatný cvičák i cvičitel.