čoko pejsek s PP

Prodám Jorkširského teriéra - nabízím k zamluvení krásného čoko pejska s PP...
25000 KčHankaaaa
XXX.XXX.6.229
Dobrý den, vzali jsme si 2 fenky yorka . Jedná má 1,5 roku, druhá 3 roky. Fenky jsou moc hodné. Ta mladší je hravá, ale problém je v tom, že se nechce venčit venku. Máme je již přes půl roku. Vyzkoušela jsem odměny, ale stejně udělá potřebu doma. Přes den ok, ale v noci je tu vždycky louže i výkal. Přitom s nimi jdu třeba ještě ve 22, pak hned ve 4, apod. Druhá má úplně stejný problém. Proste ani jedna nevydrží tu chvíli přes noc. Přes den ok, ale v noci ne.. Jak na to? Každopádně ta druhá, starší fenka je taky moc hodná, chodí za nohami, chce být stále na klíně, mazlit se, ale zároveň se bojí. Například na zavolání přijde, ale jak je blízko u mě tak se plazí a čeká, že asi dostane. Neumí si hrát, spíš jen během dne někde leží a spí. A na ty její 3 roky si myslím, že by měla být trochu veselá. Přijde mi taková smutná, jen polehává. Je nějaká rada jak ji trochu "dát do zivota"? Na veterinu jedeme v pondělí jeste na očkování, ale byli jsme nedavno na prohlidce a byli zdravé. Mockrát děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Noc - noční směna.
Polehává kde? Vypadá to na strach, nebo je fakt unavená? Hypotyreóza např.
Nevolejte, choďte kolem a odhazujte jídlo, hračky. Nebo volejte ze sedu na zemi.
Nelitujte je, dejte jim psí zaměstnání a kamarády.