Golddust yorkshire terrier

Prodám Jorkširského teriéra - CHS od Moravské Sázavy nabízí dva chlapečky G...
30000 KčZdjdjdjkd
XXX.XXX.42.6
Dobrý den fena mi den po porodu vůbec nežere a zda se mi nějaká hubena poradíte mi někdo co s tím a nebo je to normální
Pokud máte fenu den po porodu,která se vám jakkoli nezdá, konzultujte s veterinářem, pokud ne osobně,tak alespoň telefonicky. Některé feny mohou trpět nechutenstvím, a nemusí se nic dít, ale taky může začínat nějaký průšvih. Btw z nežrání den po porodu hubená nebude,to byla hubená i předtím nebo co?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdjdjdjkd
napsal(a):
Dobrý den fena mi den po porodu vůbec nežere a zda se mi nějaká hubena poradíte mi někdo co s tím a nebo je to normální
Viz výše. Za den fena výrazně nezhubne (pokud nebyla hubená už předtím). A existují veterináři, se kterými řešíme problémy. S fenou po porodu obzvlášť. Může tam být vážný problém. Má přece odkojit štěňata. A na to potřebuje být v dobré kondici.
Zdjdjdjkd
XXX.XXX.42.6
Už se najedla a normálně kojí ale pojedeme radši k veterinaří
Zdjdjdjkd
XXX.XXX.42.6
Ok
Zdjdjdjkd
XXX.XXX.42.6
Fena už něco sní a štěňátka pijí jak o závod akorát je problém s kakaním fenky už 2 dny nekakala nevite někdo co fence dat aby se vyprázdnila?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdjdjdjkd
napsal(a):
Fena už něco sní a štěňátka pijí jak o závod akorát je problém s kakaním fenky už 2 dny nekakala nevite někdo co fence dat aby se vyprázdnila?
A má co vylučovat, když nežrala?