Pejsek

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím pejska po výstavních rodičích z malé...
25000 KčStenly29
XXX.XXX.147.24
Dobrý den mám jorksiskyho teriera 13 let
Vždy jedla v pohode ale ted poslední dobou chce jist stále (porad knučí s žebrá)nikdy nesnedla misku granuli a ted ji vyluxuje jak nic a k tomu ještě 2 misky masa s konzervy nemůže byt nemocná děkuji za odpověď Doktor Stanislav
Uživatel s deaktivovaným účtem
Stenly29
napsal(a):
Vždy jedla v pohode ale ted poslední dobou chce jist stále (porad knučí s žebrá)nikdy nesnedla misku granuli a ted ji vyluxuje jak nic a k tomu ještě 2 misky masa s konzervy nemůže byt nemocná děkuji za odpověď Doktor Stanislav
Doktor Stanislav si snad odpoví sám. Doplňující otázky - taky víc pije a močí?
Mě napadá cukrovka...
Katka12345
napsal(a):
Taky vás napadl Cushing?
Na první dobrou cukrovka nebo ledviny. Cushing to může být taky, ale není zmínka o plešatění, hyperpigmentaci a ascitu.
eli22
napsal(a):
Naše fenka i pejsek toto měli taky, a to od věku nějakých 13 ti, 14 let. Cukrovka vyloučena. Pejsek by pořád žral, ale hubnul, často nečural, fenka naopak tloustla a zároveň byla nafouklá, ta čurala a pila často. Pejsek - slinivka, fenka Cushing.
Slinivka jako EPI? Nebo něco podobného?
Stenly29
XXX.XXX.147.24
Mě se nezdá ze by pila a močila víc než před tím a srst ji také nevypadava
Stenly29
napsal(a):
Pardon, to já taky - nějaká rada ?
Stenly29
napsal(a):
Mě se nezdá ze by pila a močila víc než před tím a srst ji také nevypadava
Obligátní rada - když se mi něco nezdá, navštívím veterináře, nechám prohlídnout a pro začátek vyšetřit krev a moč.