Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2022 14:36
Eleris

XXX.XXX.162.124

Zalíbilo se mi pozitivní vlákno o zvířecích vylomeninách, tak mě napadlo další v podobném duchu V dnešní době není pozitivity nikdy dost.
Pochlubte se na jaký zvířecí výkon jste nejvíce pyšní nebo z něj máte radost Ať už jsou to zkoušky se psem, závody, nějaký trik co váš zvířecí miláček umí nebo uměl nebo cokoliv jiného pěkného
Moje vořešanda umí podat cokoliv ze země co unese na povel "podej" nebo si přinést misku na žrádlo
S mladým maliňákem asi zatím náš nejlepší výkon byl 1. místo v MČR ovčáků v Dog Puller. Šla jsem tam s tím, že si to jen zkusíme když měl puller v tlamě předtím jen tak třikrát, tak mě tím dost překvapil, šikulka naspeedovanej
Joo kdyby nám takhle krásně šly i poslušnosti bylo by to fajn

10.8.2022 14:50
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Náš první ohař, i teď ten současný byli/jsou naučení vyhazovat odpadky /a i třídit-vědí, že s kelímkem se jde k lince, s papírem do koše na papíry. / takže když jsme byli na dovolené a dojedli u lesní hospůdky v Jizerkách zelňačku, nechala jsem ho odnosit do otevřeného koše ty misky a umělohmotné lžíce. Tleskali mu a dostal buřtíka.
Když jsme lezli na Kraličák a na Návrší si tam ze mě číšník utahoval, vydusila jsem ho a poslala Ešátora, který v tom byl mistr, aby si došel koupit tatranku. Přišel v pohodě k okýnku na terase, stoupnul si na zadní a začal huhlomumlat, jak bylo jeho zvykem. Ftipálek se zaraženě ptal, co ten pes chce, já mu řekla, že nevim, asi koupit si tatranku, on se optal jakou, doporučila jsem mu ať mu dá vybrat, tak je vzal do ruky, Ešátor si vybral , došel pro mě a já to jen zaplatila. A s úsměvem zaraženýmu číšníkovi řekla, že to má za to, že když jsem se ho ptala - totál zničená a vyřízená , kde mají toalety, tak bez mrknutí oka řekl, že v 6.patře a nejede jim výtah. A já jak byla kantáre se nejdřív na vteřinu vyděsila a ten smeták se tomu smál . Tak jsem mu to vrátila. Smáli jsme se pak oba a on věnoval Ešátorovi ještě jednu tu tatranku. Mohla jsem ještě nechat psa, aby v tom okýnku řekl svoje oblíbené "rum", čímž běžně v hospodě oslňoval personál, a to už by ho asi trefilo.

10.8.2022 14:59
Eleris

XXX.XXX.162.124

Zrzavci napsal(a):
Náš první ohař, i teď ten současný byli/jsou naučení vyhazovat odpadky /a i třídit-vědí, že s kelímkem se jde k lince, s papírem do koše na papíry. / takže když jsme byli na dovolené a dojedli u lesní hospůdky v Jizerkách zelňačku, nechala jsem ho odnosit do otevřeného koše ty misky a umělohmotné lžíce. Tleskali mu a dostal buřtíka.
Když jsme lezli na Kraličák a na Návrší si tam ze mě číšník utahoval, vydusila jsem ho a poslala Ešátora, který v tom byl mistr, aby si došel koupit tatranku. Přišel v pohodě k okýnku na terase, stoupnul si na zadní a začal huhlomumlat, jak bylo jeho zvykem. Ftipálek se zaraženě ptal, co ten pes chce, já mu řekla, že nevim, asi koupit si tatranku, on se optal jakou, doporučila jsem mu ať mu dá vybrat, tak je vzal do ruky, Ešátor si vybral , došel pro mě a já to jen zaplatila. A s úsměvem zaraženýmu číšníkovi řekla, že to má za to, že když jsem se ho ptala - totál zničená a vyřízená , kde mají toalety, tak bez mrknutí oka řekl, že v 6.patře a nejede jim výtah. A já jak byla kantáre se nejdřív na vteřinu vyděsila a ten smeták se tomu smál . Tak jsem mu to vrátila. Smáli jsme se pak oba a on věnoval Ešátorovi ještě jednu tu tatranku. Mohla jsem ještě nechat psa, aby v tom okýnku řekl svoje oblíbené "rum", čímž běžně v hospodě oslňoval personál, a to už by ho asi trefilo.

Tak to je naprosto boží, dobře mu tak
Jak se takovej "rum" vlastně naučil?

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.8.2022 15:04

Můj první ohař neuměl nic speciálního a objektivně vzato jsme žádných měřitelných úspěchů nedosáhli. Jsem ale moc pyšná na to, jak dobře se s ním žilo. I když jsem mu nedala žádný výjimečně kvalitní výcvik a uměl jen to, co jsem potřebovala, tak se mi ho, jak léta běžela, podařilo skvěle vychovat a žít s ním byla velká radost. (Taky kvůli tomu nemám žádnou historku do vylomeninového vlákna - nikdy mi nic nesežral ani nikam neutekl. )

10.8.2022 15:12
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Eleris napsal(a):
Tak to je naprosto boží, dobře mu tak
Jak se takovej "rum" vlastně naučil?

Ona je často vižla taková ukecaná, a on hodně moc huhlal, mumla a já to rozvíjela. A když zamručel právě něco jako rum, tak jsem se toho chytla a odměňovala kdykoliv to udělal a pak vylepšovala. A opravdu to bylo jasně slyšitelný RUM, kdo ho znal by potvrdil, že nekecám. Byl v tom skvělej. Jeho následovník je naopak tichošlápek a když jsem se snažila, aby byl taky mluvící pes,tak to nevyšlo, maximálně píchlý podsvinče. Nedá ani tón

10.8.2022 15:13
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můj první ohař neuměl nic speciálního a objektivně vzato jsme žádných měřitelných úspěchů nedosáhli. Jsem ale moc pyšná na to, jak dobře se s ním žilo. I když jsem mu nedala žádný výjimečně kvalitní výcvik a uměl jen to, co jsem potřebovala, tak se mi ho, jak léta běžela, podařilo skvěle vychovat a žít s ním byla velká radost. (Taky kvůli tomu nemám žádnou historku do vylomeninového vlákna - nikdy mi nic nesežral ani nikam neutekl. )

To je ale ten největší výkon, pokud se se psem takhle dobře žije, což?

edit - a já si myslím, že teď si to vynahradíš

10.8.2022 15:34
Eleris

XXX.XXX.162.124

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

To je ten největší výkon přece Krásné soužití dvou duší Moje feňule je podobná, stačí mi že netáhne na vodítku, chodí jakž takž u nohy i na volno, rozezná chodník a silnici, přijde na zavolání apod. Říkám jí jednoduše funkční pes A to bohatě stačí

10.8.2022 20:01

Tak u nás dnes konešně úspěch...teda pro mě.
Když přijdu dom, tak malej berňucha z přemíry emocí skákal po Gině, tahal jí za ucho, rval jí za kožešinový límec.
Takže jsem učila, aby si vzal něco do tlamajzny...takže to bylo furt, kde máš klacíček, kostičku, kačenku, mííček...dle toho, co jsem viděla, že se válí nejblíže. No a dneska poprvé už mě vítal s plyšákem v tlamajzně.
Takže první vlašťovka k tomu, aby se z toho stal reflex...."paniška přišla, sakra kde mám něco do tlamy"

Přidejte reakci

Přidat smajlík