Štěňata s PP - pejsci Biewer a Goldust

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím volná štěňátka s PP - už jen pejsky -...
DohodouHoleček
XXX.XXX.115.211
Dobrý den
Vzali jsme si 7 letou jorkšira je hodná ale vždy v noci nám udělá loužičku doma chodíme sní několikrát za den ven cca každý 2hodiny poslední venčení je cca o půlnoci a i tak během spaní udělá do rána loužičku doma koupil jsem podložku s pleny teď i kapky aby čůrala na záchod na pleny a nic....čůrá vedle tedy všude jinde ale ne na záchod...Jak ji naučit na záchod?Děkuji
Holeček
napsal(a):
Dobrý den
Vzali jsme si 7 letou jorkšira je hodná ale vždy v noci nám udělá loužičku doma chodíme sní několikrát za den ven cca každý 2hodiny poslední venčení je cca o půlnoci a i tak během spaní udělá do rána loužičku doma koupil jsem podložku s pleny teď i kapky aby čůrala na záchod na pleny a nic....čůrá vedle tedy všude jinde ale ne na záchod...Jak ji naučit na záchod?Děkuji
Dobrý den. Prosím, zkuste zde pohledat v diskuzi. Stejný dotaz jako je ten Váš se zde vyskytuje tak 3x do týdne. Určitě najdete plno rad. Pokud nejde o zdravotní problém, na podložku se vykašlete a holt budete muset venčit častěji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Holeček
napsal(a):
Dobrý den
Zdravotní problém vyloučen? Odkud ji máte? Myšleno, jestli nebyla učená na plenu. Opravdu s ní chodíte každé 2 hodiny? To byste nic jiného nedělali.
Holeček
napsal(a):
Dobrý den
Možná buďte rád, protože naučením na plenu celkem riskujete, že vám pak bude čůrat na všechny hadry v bytě, což je nejen koberec, ale i gauč a postel například. Pes nepozná hadr od hadru, pohledejte si tady diskuze na téma pes mi čůrá v bytě pro představu, jak často to pak lidi, co učí psa na plenu, řeší. Prostě jí naučte ven jako byste učil stěně a jako byste učil každého psa vážícího víc než pár kilo, pár týdnů s ní choďte párkrát i v noci a venku hodně chvalte a odměňujte.