Golddust yorkshire terrier

Prodám Jorkširského teriéra - CHS od Moravské Sázavy nabízí dva chlapečky G...
30000 KčNixniky
XXX.XXX.191.246
Ahoj, můj pes čůrá destkrád denně venku necura jen na podlošce ale není to divný. Děkuji za odpovědi.
Nixniky
napsal(a):
Ahoj, můj pes čůrá destkrád denně venku necura jen na podlošce ale není to divný. Děkuji za odpovědi.
Prosím Vás, můžu být tak opovážlivá a zeptat se:
a) jste cizinka/cizinec?
b) kolik je Vám let (aspoň přibližně)?
Pokud jste Čech/Češka, tak toto už se nedá svést ani na distanční výuku!
Jo, a k Vašemu dotazu nepíšu žádnou odpověď, protože jsem vůbec nepochopila, nač se ptáte. Ostatně dle Vás "není to divný", tak proč vůbec pokládat nějaký dotaz, že...
"Podlošku" vyhoďte!
Uživatel s deaktivovaným účtem
pes - dospělý samec čůrá často - neb moč používá ke značkování. Pak jsem (díky absenci čárek ve vašem textu) nepochopila, zdali čůrá venku i doma, nebo jen doma na podložku.
Pokud jen doma, může to být proto, že tak byl naučen a navíc se venku může bát (nebyl zvyklý). Pokud čůrá doma i venku, tak musíte častěji ven. A pokud vám množství moči (pije hodně??) přijde nenormální - pak navštivte se vzorkem moči veterináře...
Nixniky
napsal(a):
Věk? Psa (ale vlastně i váš). A viz Xerxova - zkuste psát česky. I s interpunkcí.
fikovnice
napsal(a):
Prosím Vás, můžu být tak opovážlivá a zeptat se:
a) jste cizinka/cizinec?
b) kolik je Vám let (aspoň přibližně)?
Pokud jste Čech/Češka, tak toto už se nedá svést ani na distanční výuku!
Jo, a k Vašemu dotazu nepíšu žádnou odpověď, protože jsem vůbec nepochopila, nač se ptáte. Ostatně dle Vás "není to divný", tak proč vůbec pokládat nějaký dotaz, že...
"Podlošku" vyhoďte!
Za "není to divný" měl asi být otazník.
Čeština prostě dostává na frak. Zrovna včera mi jeden žák (2. ročník SŠ) přinesl deník praxe k podpisu a slovo KLYSNA mi málem utrhlo oko. Asi si to popletl s kobylou, ta ve vyjmenovaných slovech je.
napsal(a):
Za "není to divný" měl asi být otazník.
Čeština prostě dostává na frak. Zrovna včera mi jeden žák (2. ročník SŠ) přinesl deník praxe k podpisu a slovo KLYSNA mi málem utrhlo oko. Asi si to popletl s kobylou, ta ve vyjmenovaných slovech je.
Jaj, uplne mimo tema, ale klysna mi pripomnela historku, kterou nam vypravela babicka, blahe pameti ucitelka na prvnim stupni. Mela v peci jednoho znameho hokejistu, tehdy jeste samozrejme ditko skolou povinne ... a onen Pavlik napsal na tabuli slovo BYC a hrde zahlasil, ze je tam Y proto, ze je to pribuzne slovo ke kobyle :D