Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 20:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.173

Zajímají mě Vaše názory na "krmivo" Pedigree. Osobně krmím své psy Eukanubou. Jednou sme měli možnost vyzkoušet-cca 2 roky zpět-toto krmivo a našemu Labradorovi telka z tlamy voda(rozředěné sliny) a veterinář měl podezdření na přetočení žaludku, což není žádná legrace, nakonec je to vyrovnalo nějakými-už si nepamatuji co přesně to bylo- injekcemi. naše Bordera v té době štěndo zase strasně kýchal a dusil se, od bráchy kříženci teklo z očí a čenichu. Je to strašné.smajlík Když vidím pořád reklamy v TV na Pedigree dentastix jak nepotřebují ty zubní prtézy a budou mít zdravý chrup!-přinejlepším řádný průjem když to řeknu slušně. smajlíkJe mi vážně těch psů líto, co je zodpovědní páníčci těmito "granulemi" krmí a nemají na to zádnou alergickou reakci, však atˇ se jednou podívají na složení-to se jim protočí panenky.Zajímájí mě vaše názory, jestli se Vaši psi s těmito "granulemi" - mám pocit, že dnes už prémiovými setkali , a jak jim chutnali.Děkuji

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 20:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.38

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zajímají mě Vaše názory na "krmivo" Pedigree. Osobně krmím své psy Eukanubou. Jednou sme měli možnost vyzkoušet-cca 2 roky zpět-toto krmivo a našemu Labradorovi telka z tlamy voda(rozředěné sliny) a veterinář měl podezdření na přetočení žaludku, což není žádná legrace, nakonec je to vyrovnalo nějakými-už si nepamatuji co přesně to bylo- injekcemi. naše Bordera v té době štěndo zase strasně kýchal a dusil se, od bráchy kříženci teklo z očí a čenichu. Je to strašné.smajlík Když vidím pořád reklamy v TV na Pedigree dentastix jak nepotřebují ty zubní prtézy a budou mít zdravý chrup!-přinejlepším řádný průjem když to řeknu slušně. smajlíkJe mi vážně těch psů líto, co je zodpovědní páníčci těmito "granulemi" krmí a nemají na to zádnou alergickou reakci, však atˇ se jednou podívají na složení-to se jim protočí panenky.Zajímájí mě vaše názory, jestli se Vaši psi s těmito "granulemi" - mám pocit, že dnes už prémiovými setkali , a jak jim chutnali.Děkuji

Pedigree je hnus, lisované odpadky.
Nicméně jednou je moje fenka z nouze měla (neděle večer, nic jiného nebylo, obchody zavřené), chutnaly jí a žádné následky na ní nezanechaly - žádné zažívací obtíže, nic. Ale to je nejspíš tím, že krmím pestrou syrovou stravou, takže má trávicí trakt zvyklý na změny a jen tak něco ji nerozhodí. A je to labradorka, takže sežere s nadšením prakticky všechno. Ty dentální tyčinky měla vlastně taky, dostali jsme je od tchánovců, tak jsme je skrmili. A taky v pohodě. Sice se snažím krmit co nejkvalitněji, ale na druhou stranu si myslím, že občasný hnus zdravému psu ve výsledku prospěje taky, aspoň si trávicí systém zvykne a otuží se, takže se pak nic nestane, když pes někde náhodou něco zbodne.

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 20:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.58

Tohle bych ani slepicím nedala, umřely by po tom. Je to samá chemie a žádné maso...plno dochucovadel aby psům chutnalo, jenže spousta lidí se na reklamu chytí a myslí, že pejska kvalitně krmí a jsou nadšeni jak chutná. Eukanuba je trochu lepší, ale ne o moc, no rozhodně lepší než krmit tímhle blivajzem smajlík.

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 20:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.173

Tohle bych ani slepicím nedala, umřely by po tom. Je to samá chemie a žádné maso...plno dochucovadel aby psům chutnalo, jenže spousta lidí se na reklamu chytí a myslí, že pejska kvalitně krmí a jsou nadšeni jak chutná. Eukanuba je trochu lepší, ale ne o moc, no rozhodně lepší než krmit tímhle blivajzem smajlík.

Rozhodně je Eukonube lepší, ale zrovna jsme přemýšleli i o změně. Potřebujeme na hubnutí a pro seniory, nemáte prosím nějaký tip? přemýšlela jsem o Calibře.

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 20:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.38

Tak Eukanuba aspoň obsahuje maso. Sice míň než čtvrtinu obsahu, zbývající tři čtvrtiny jsou převážně obilí (kukuřice, pšenice, čirok, ječmen), takže zob pro slepice, ale pořád lepší než ty pofidérní "živočišné produkty" v Pedigree.
Ale za ty peníze se dá krmit mnohem líp, to máte pravdu.

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 20:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.38

Rozhodně je Eukonube lepší, ale zrovna jsme přemýšleli i o změně. Potřebujeme na hubnutí a pro seniory, nemáte prosím nějaký tip? přemýšlela jsem o Calibře.

Nejlíp maso ;-)
A pokud granule, tak určitě nějaké bez pšenice a kukuřice. Jaký máte cenový strop?

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 21:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.173

Nejlíp maso ;-)
A pokud granule, tak určitě nějaké bez pšenice a kukuřice. Jaký máte cenový strop?

Všechno platí rodiče, není mi ani patnáctsmajlík Nicméně jsou ochotní dát do cca.1500 za 15 kg pytel, jelikož se kupují dva.

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 21:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.38

Všechno platí rodiče, není mi ani patnáctsmajlík Nicméně jsou ochotní dát do cca.1500 za 15 kg pytel, jelikož se kupují dva.

Tak v téhle ceně se dají vybrat už i velmi kvalitní granule. Třeba Essentialfoods mají dvě receptury - pro seniory a light, i když upřímně řečeno si nemyslím, že je mezi nimi velký rozdíl, složení je prakticky totožné:
http://www.psimafie.cz/essentialfoods/2875-essential-contour-2x125kg.html

Nebo třeba Acana light:
http://krmivo-psy.heureka.cz/acana-dog-light-fit-13-kg/porovnat-ceny/#section

Neregistrovaný uživatel

6.7.2013 21:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.185.109

Hlavně, že po Pedigree dělá pejsek pevná hovínka! smajlíksmajlík
No je to hnus, to samé Darling, Chappi,...smajlík
My krmíme Acanou smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.7.2013 14:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246

hnus to možná je ale že by ¨po tom pes umřel hned jak to požije nebo že by se dusil případně mu něco teklo s tlamy to se mě zdá jako velká kravina ,schodou okolností mám taky labradora , tenhle slintací záchvat měl dvakrát za život a způsobilo mu to bolení v krku asi angína.jinak čuba mýho táty byla odchovaná na pedigree a zatím je zdravá nedusí se a nic jí odnikud neteče ,můj pes žral darling celý život ted ve 12 letech má poškozené ledviny ,ovšem otázka je jestli by je neměl poškozené stejně ,protože můj předchozí pes na selhání ledvin ve 14 umřel a nikdy granuli v hubě neměl ani levnou ani drahou. neříkám že tím máte krmit ale reakce že to pes pozře a za chvíli uhyne jsou poněkud přehnaný.

Neregistrovaný uživatel

7.7.2013 14:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.66

já přidám taky zkušenost. mám doma alergičku, ale testy nemá,takže žijem pokus omyl.. na alergen reaguje tak,že se postupně začne drbat, když změnim krmivo, tak se prostě přestane drbat.. poslední dobou se jí stav stabilizoval krásně, snese skoro všechno. že občas dostane střívka, piškoty,rohlíky.. dostane i ty zminované pedigree denta stix.. občas pro ulehčení peněžence dostane chicopee granule.. když to není dlouhodobě ta samá věc.. nic se jí nestane. ale co jsem valila oči,měli jsme doma vzoreček hills oral care..takové ty mega granule..fena není žádnej drobek.. ale po páté granuli, takže cca během jednoho dne,dostávala to na chroupání.. se jí udělal bolák v uchu, mohla se udrbat.. od té doby vyléčeno, již se neopakovalo.. ale fakt jsem nestačila zítra,co udělá hills

Neregistrovaný uživatel

6.8.2014 20:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.245.21

tak jí krmte pořádným žrádlem-tedy masem-a máte po problémech.nechápu,že si lidi koupí psa a pak jsou skoupí do něj investovat a krmí ho těmito náhražkami.Granule nejsou plnohodnotná strava-i když to říkají někteří "odborníci"Pes je masožravec a zaslouží si jíst maso!smajlík

Neregistrovaný uživatel

12.8.2014 10:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.1

Pedigre, Eucanuba, Proplan, Royal canin, všechno toto, je komerční HNUS!!!!!! Když už trváte na granulích, tak za mě jednoznačně 1. místo ORIJEN, TOTW, Wolfsblut, Annamaet, Now, Acana-bezobilná řada, Marp-holistic a takové jim podobné. Asponˇněkolikrát týdně dát maso, vnitřnosti, syrové hosti, veškerou zeleninu, nastrouhat pěkně najemno, syr. ryby,kvalitní bílý jogutr, vejce,atd..Prostě, aby bylo jídlo pestré. Na baron.cz si přečtěte zajímavé články o krmení.smajlík

Neregistrovaný uživatel

12.8.2014 11:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.245.129

Pedigre, Eucanuba, Proplan, Royal canin, všechno toto, je komerční HNUS!!!!!! Když už trváte na granulích, tak za mě jednoznačně 1. místo ORIJEN, TOTW, Wolfsblut, Annamaet, Now, Acana-bezobilná řada, Marp-holistic a takové jim podobné. Asponˇněkolikrát týdně dát maso, vnitřnosti, syrové hosti, veškerou zeleninu, nastrouhat pěkně najemno, syr. ryby,kvalitní bílý jogutr, vejce,atd..Prostě, aby bylo jídlo pestré. Na baron.cz si přečtěte zajímavé články o krmení.smajlík

Nelze, než souhlasit! smajlík
Sama krmím přirozeně - tedy masem a vším, co k tomu patří.. Odměnou je mi skvělý fyzický (ale i psychický) stav zvířat, těšení se na krmení a jako bonus mě to vyjde levněji, než kvalitní granulky. Nedovedu si představit návrat ke granulím a už vůbec nechápu lidi, kteří cpou do svých zvířat ty nejlevnější šrotové spatlaniny z márketů smajlík

Neregistrovaný uživatel

13.8.2014 20:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.1

Nelze, než souhlasit! smajlík
Sama krmím přirozeně - tedy masem a vším, co k tomu patří.. Odměnou je mi skvělý fyzický (ale i psychický) stav zvířat, těšení se na krmení a jako bonus mě to vyjde levněji, než kvalitní granulky. Nedovedu si představit návrat ke granulím a už vůbec nechápu lidi, kteří cpou do svých zvířat ty nejlevnější šrotové spatlaniny z márketů smajlík

Tak, tak. Já jak vidím ty lidi kupovat v marketech ty hnusy, úplně mi to rve srdce, berou to po pytlích, chudáci pejsci, co to dostanou k jídlu.

Neregistrovaný uživatel

13.8.2014 22:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.0

to jste zase chytrý jak rádia. chudačci miláčci,zlatíčka,ťuťánci,pejsáčci.navlíkněte je do oblečků a dejte perfektní stravičku. po granulích zatím každej pejsáček chcípnul.

Neregistrovaný uživatel

16.8.2014 11:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.2

Tak já do oblečků N.O.asi těžko navlíknu a Č.V. taky ne a nunínci a chudáčci z paneláku, to zrovna nejsou, ale šrot z marketu by nežrali, kdyby chcípnout měli, kvalitní gr. a to ještě ne moc často, maso a pestrost stravy, to je základ.

Bla

7.12.2019 09:35
Bla

XXX.XXX.241.212

Krmte masem a vnitrnostmi Nejlepsi, co pro psa muzete udelat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík