čivava krátkosrstá s PP pejsek

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice z Třebaňského údolí nabízí k odběru od...
17000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
fikovnice
napsal(a):
To máš těžký. Lidi jsou v tomhle nepoučitelní. I moje hodně blízká kamarádka si pořídila "čivavu". Když jsem se jí ptala na papíry, tak odpověď byla:"Kdepak, to nepotřebujeme, na výstavy neplánujeme chodit. Navíc byla mnohem levnější než s PP." No comment...
Už poněkolikáté - je to marný, je to marný, je to marný...
Frenký,Riky
napsal(a):
Dobrý den pořídili jsme si čivavu bez PP matku jsme viděli jako čivava vypadala ale by po trochu větší nebo se tak zdála sourozenci byli stejní jako naše čivava každopádně se nám pejsek moc líbí akorát nám přijde že to není čivava co myslíte vy?
Předem děkuji za odpověď
Pěkný den😁 🐕🐾
Moc milý voříšek. Mějte ho rádi, on za nic nemůže.
Verdy
napsal(a):
Dobrý den,
jsem tu nová a chtěla bych se zeptat zda vám náš pejsek přijde jako čivava? Je to tedy obřík, má 9 týdnů a váží 1,2 kg. Je bez pp, ale viděla jsem oba rodiče i 1 sourozence, ten byl poloviční a už mu stála ouška. Chtěla jsem raději většího, máme 3 děti. Chovatelka mi řekla, že v dospělosti bude mít 2,5 - 3 kg. Dle veterinářky to čivava je, má i fontanelku, ale přijde mi, že je hodně jiný než ostatní čivavky. Děkuji za názory. Pejsek byl z výborných podmínek, žádná množírna.
A čo na to poviete keď to je v skutočnosti čivava je, a Tí odborníci zo svojimi názormi v tejto diskusie majú takú pravdu ako niektorý Český politici že za Vrbatice sú zodpovedný Ruský agenti,čomu tiež hociktorý rozumovo zmýšľajúci Český občan neverí,ale ten psík je určite čivava,to si istá môžete byť.
Verdy
napsal(a):
Dobrý den,
jsem tu nová a chtěla bych se zeptat zda vám náš pejsek přijde jako čivava? Je to tedy obřík, má 9 týdnů a váží 1,2 kg. Je bez pp, ale viděla jsem oba rodiče i 1 sourozence, ten byl poloviční a už mu stála ouška. Chtěla jsem raději většího, máme 3 děti. Chovatelka mi řekla, že v dospělosti bude mít 2,5 - 3 kg. Dle veterinářky to čivava je, má i fontanelku, ale přijde mi, že je hodně jiný než ostatní čivavky. Děkuji za názory. Pejsek byl z výborných podmínek, žádná množírna.
Môžete byť naprosto istá že to čivava je,videla som omnoho horšie čivavi šteniatka ale aj dospelé a to boli z PP aj také existujú,kedysi som kúpila čivavu z PP z chov.stanici vyrástla mi z nej 5,5 kg fenka ale mal som ju aj takú rád aká bola.
liberalizmus
napsal(a):
A čo na to poviete keď to je v skutočnosti čivava je, a Tí odborníci zo svojimi názormi v tejto diskusie majú takú pravdu ako niektorý Český politici že za Vrbatice sú zodpovedný Ruský agenti,čomu tiež hociktorý rozumovo zmýšľajúci Český občan neverí,ale ten psík je určite čivava,to si istá môžete byť.
No, na Slovensku je to jiné, jak si všímám, ale mi Češi, holt, vidíme ještě nezkresleně. To znamená, že u psa bez PP nelze prokazat, že se jedna o danné plemeno a za Vrbětice můžou Rusové. ( Vrbětice, ne Vrbatice, prosím)
Uživatel s deaktivovaným účtem
Je legrace, jak se vždy množič rozhlédne po netu, kde se o něm mluví, a jde tam psát ko.otiny (to je mezinárodně). Vrba to byla. Od Moneta. A vůbec to není pěkné, to kříženci čivavy a buldočka tady jsou krásnější.
Absolutně nechápu, proč se tahle malá plemena vůbec chovají takhle bez papírů, když za papírová dostanu mnohem víc korun a k uchovnění nepotřebuji nic. Jednu výstavu.
liberalizmus
napsal(a):
Môžete byť naprosto istá že to čivava je,videla som omnoho horšie čivavi šteniatka ale aj dospelé a to boli z PP aj také existujú,kedysi som kúpila čivavu z PP z chov.stanici vyrástla mi z nej 5,5 kg fenka ale mal som ju aj takú rád aká bola.
K důvěryhodnosti svých slov jste měla přiložit foto té 5,5 kg čivavy a k tomu přidal jméno CHS.
Jinak je Váš výkřik do tmy informací z agentury JPP.