Štěňata s PP - pejsci Biewer a Goldust

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím volná štěňátka s PP - už jen pejsky -...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
To bylo plánované spojení? Tak si zajdete 20tý den na utz a uvidíte, ne? My tady nic nevymyslíme.
Silvia198611@azet.sk
napsal(a):
P lajos maye taku skusenost?lebo mne vsetci tvrdia ze inak nepreniknu spermie
Samozřejmě je větší pravděpodobnost oplodnění, když jsou svázaní, protože v této fázi proniká dovnitř největší počet spermií. Ale není to podmínka, u sousedů měli z takového spojení (nechtěného) hodně početný vrh.
Silvia198611@azet.sk
napsal(a):
Jani aka to bolo ake plemeno?vobec neboli spojeni? Moja 1den trosku krvacala..
Labradoři. Ne, svázáni nebyli, chvilku jsme je podrželi,ale svázaný nebyli. A fena pak lítala jak pako věřím,že když se to má podařit, a vše je v pořádku,tak se to podaří i bez svázání
Fena byla kříženka, velká, cca 30 kg, pes labrador (nebo něco takového). Podhrabal se jim za háravkou pod plotem, majitelé feny na psa hned zařvali, takže se nestačili svázat a pes z feny slezl. Mysleli si, že situaci zachránili, ale bohužel se pak starali o hromadu štěňat. A jiné krytí nebylo, protože předtím i potom fena bez dozoru nebyla. A štěňata byla labradoidní. :-)
Silvia198611@azet.sk
napsal(a):
No tento chudak na nu slabo dociahol Jani,ale tak sa snazil aj spotil chlpy mal mokre..Lily je vacsia trocha,ale penis dnu mal to som videla,len ona sa mykala a potom uz by l asi vycerpany,a na druhy den troska krvacala, mozes mi dat mail na seba,mozeme pisat tam
Napsala jsem soukromou zprávu :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem
Silvia198611@azet.sk
napsal(a):
No tento chudak na nu slabo dociahol Jani,ale tak sa snazil aj spotil chlpy mal mokre..Lily je vacsia trocha,ale penis dnu mal to som videla,len ona sa mykala a potom uz by l asi vycerpany,a na druhy den troska krvacala, mozes mi dat mail na seba,mozeme pisat tam
Psi se nepotí.
Tohle asi nebude krytí pod CHS že?
napsal(a):
Psi se nepotí.
Tohle asi nebude krytí pod CHS že?
No, já se divila, že doteď nikdo nic :-)
RozaTonda-mopsi
napsal(a):
Ač teda nejsem posměváček tak teď jsem se neudržela smíchy. ..
Ten popis je luxusní : "malý chudák kančisko se u toho tak zpotil, až měl mokrý chlupy " 😆😅😅😅👍
no, ona zadavatelka je obecně "expert" chovatelka
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/diskuse/detail/3582673/jahna?from-list=1#a3582993
pro dobrou náladu
a pak v tomhle vedru nezbývá, než
konečně něco vtipného
jenomže.. psi se potí