Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2022 17:39
lesnížínka

XXX.XXX.34.125

Když jsme u těch dětí... https://www.forum24.cz/tajna-sluzba-nasla-manzelku-ruskeho-vojaka-ktera-chtela-mucit-ukrajinske-deti/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Zděšená z toho, co všechno si říká ,,matka", jsem hrdá na to, že matka nejsem Nedivme se potom tomu, co vidíme na Ukrajině, když ty kluky vychovaly takové zrůdy

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.5.2022 17:42

lesnížínka napsal(a):
Když jsme u těch dětí... https://www.forum24.cz/tajna-sluzba-nasla-manzelku-ruskeho-vojaka-ktera-chtela-mucit-ukrajinske-deti/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Zděšená z toho, co všechno si říká ,,matka", jsem hrdá na to, že matka nejsem Nedivme se potom tomu, co vidíme na Ukrajině, když ty kluky vychovaly takové zrůdy

Jako nevím no, takovej článek je od novinářů taky dost přes čáru, to si mohli odpustit.

Neregistrovaný uživatel

20.5.2022 18:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.239

lesnížínka napsal(a):

Ano kazdej rus je lidozrout a ha jzl a pozabiji vsecko v dohledu. Prosimte prestan tu sirit kraviny. Ja beru ze tobe a manzelovi ublizili ale to co predvadis je tezkej fanatismus. Zacinas se chovat jako fašista vůči židovi.

neverend

20.5.2022 19:34
neverend

XXX.XXX.213.247

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ano kazdej rus je lidozrout a ha jzl a pozabiji vsecko v dohledu. Prosimte prestan tu sirit kraviny. Ja beru ze tobe a manzelovi ublizili ale to co predvadis je tezkej fanatismus. Zacinas se chovat jako fašista vůči židovi.

To jsem zvědavý, kdy tohle napadne nějakého redaktora na novinkách.cz. Rusové jedí děti a i s receptem a bez cibule. Hele Jani netřeba už se nad tí vzrušovat, lidi jsou jen cvičené opičky a co do nich naleješ to z nich teče. Sakra to měla být soukromá zpráva.

20.5.2022 19:38

To to uteklo....člověk se ani nestačil jednou vyspat, a tři roky uběhly jako voda...

20.5.2022 19:47

neverend

20.5.2022 20:03
neverend

XXX.XXX.213.247

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To to uteklo....člověk se ani nestačil jednou vyspat, a tři roky uběhly jako voda...

Termín se posunul. Na Ukrajinu až v pondělí.

20.5.2022 20:27
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Tak mě pojďte trumfnout. Můj prvorozený vážil 5,1 kg a prosím pěkně, nerodila jsem v roce 1937, takže normální to asi nebylo

Hele, můj táta 5.0kg, a děda prý byl nacamranej a nemohl babičku odvézt do špitálu či kde se to rodilo, tak ji vezl jakejsi drožkář. Snad byl táta i rozenej kleštěmi...a univerzitní profesor se z něj stal - tak mu ty kleště neublížily...

20.5.2022 20:31
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Já byla skoro přesně poloviční 😁
2,20kg / 46cm

Naštěstí teda ne na délku! Mamce bych nepřála, abych měřila 92cm , i když jsem se narodila sekcí, a pokazilo se u porodu snad vše, co se pokazit mohlo! Při té poměrně obří váze jsem měla jen 50cm...

20.5.2022 20:32
fikovnice

XXX.XXX.20.198

20.5.2022 20:33
fikovnice

XXX.XXX.20.198

"Neverend" mi odpustí, ale asi ovládá i stroj času!

20.5.2022 20:35
fikovnice

XXX.XXX.20.198

...na stranu druhou "Repto", znamená to tedy, že mi je už 53 let a zítra mi bude 56...?

Důchod je tedy úúúplně na dohled!

neverend

20.5.2022 20:42
neverend

XXX.XXX.213.247

Jo a blahopřeji ke "štěňátku". Ne vážně, ať je zdravý a dělá jen radost mamince a všem okolo.

20.5.2022 20:43

fikovnice napsal(a):
...na stranu druhou "Repto", znamená to tedy, že mi je už 53 let a zítra mi bude 56...?

To vidíš hodně do dálky...

20.5.2022 20:45

fikovnice napsal(a):
"Neverend" mi odpustí, ale asi ovládá i stroj času!

Myslím, že netřeba podsouvat nadpřirozeno či nadstandardní technické možnosti....pamatujte na Occamovu břitvu

20.5.2022 20:50

fikovnice napsal(a):

Carpe diem.....čas letí

20.5.2022 21:01

Carpe diem.....čas letí

To ona dozajista carpuje. Ve vířivce, bazénu nebo na masáži, prolitá vodkou a pivem. Možná už zase vidí barevná kolečka Co, Fíkule?

Neregistrovaný uživatel

20.5.2022 21:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.181

neverend napsal(a):
To jsem zvědavý, kdy tohle napadne nějakého redaktora na novinkách.cz. Rusové jedí děti a i s receptem a bez cibule. Hele Jani netřeba už se nad tí vzrušovat, lidi jsou jen cvičené opičky a co do nich naleješ to z nich teče. Sakra to měla být soukromá zpráva.

Jo bude to ještě zajimavy. Dyt uz se tu sdilelo jak ruaaci udajne ve velkym chytaj na ukrajinr pejsky a zerou je 🤣😂 jasne i kdyby museli strilet zvirata misto vyrabovani baraku nebo supermarketu ci místní samosky tak je jednodusi střelit kravu nebo prase nez psa ne.
Heh
Tak se drz pak a nekdy se fakt ukaž. Já si jen v neděli dělám výlet za havětí do pardubic a pak v pátek na Slovensko pro andulky 🤣

neverend

20.5.2022 21:07
neverend

XXX.XXX.213.247

fikovnice napsal(a):

Prej důchod. To Vám můžu říct hned a bez stroje času, že marně čekáte.

20.5.2022 21:22

neverend napsal(a):

Jste taky lidi? Nebo jste nadčlověk? Jiná forma života?

Opravdu nechápu, co vás neustále táhne do tohoto vlákna, kde jsme všichni tak hluboko pod vaší blahosklonnou existencí.

20.5.2022 22:06
lesnížínka

XXX.XXX.34.125

Jako nevím no, takovej článek je od novinářů taky dost přes čáru, to si mohli odpustit.

Trochu nechápu, co si na tom měli odpustit? Novináři nemají informace zatajovat, ale vyhledávat a publikovat. Vám se to zdá přes čáru, s fanoušky ruského režimu to ani nehne. Já si říkám, jestli je ten Ivan jen trochu normální, tak teď v tanku dumá, s kým to probůh doma nechal své děti. Ale normální Rus? To je něco jako yeti. Možná existuje, ale nikdo se s ním ještě nesetkal Ne, dělám si srandu, nějakých tisíc v těch milionech možná bude. Ale je to jak hledat jehlu v kupce sena.

20.5.2022 22:41
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Myslím, že netřeba podsouvat nadpřirozeno či nadstandardní technické možnosti....pamatujte na Occamovu břitvu

20.5.2022 22:43
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Carpe diem.....čas letí

Tak já právě Carpe diem! Vylezla jsem z naprosto úžasně teplýho slanýho bazénu (kde jsme s kámoškou pobyly dvě hodinky), předtím dvě hodinky na masáži a teď popíjím pivko, a na stolku mám vepřová líčka...

To víte, za týden mi bude přes 70, a to už dvouhodinové plavání kdovíjak zvládnu...

20.5.2022 22:46
fikovnice

XXX.XXX.20.198

To ona dozajista carpuje. Ve vířivce, bazénu nebo na masáži, prolitá vodkou a pivem. Možná už zase vidí barevná kolečka Co, Fíkule?

Teda "Espiro", zas úplnýho alkoholika ze mě nedělej! Ale do sosánku si dávám, to jo! Nicméně vodečka byla jedna, pivko teď piju druhé. Ale přemýšlím, ve které ze dvou ložnic budu spát...

neverend

20.5.2022 22:47
neverend

XXX.XXX.213.247

Opravdu nechápu, co vás neustále táhne do tohoto vlákna, kde jsme všichni tak hluboko pod vaší blahosklonnou existencí.

Někdo Vás musí hlídat.

20.5.2022 22:48
fikovnice

XXX.XXX.20.198

neverend napsal(a):
Prej důchod. To Vám můžu říct hned a bez stroje času, že marně čekáte.

Tak zcela vážně:"Neverende", s mým "zdravím", s posunem věku odchodu do důchodu (kdy třeba jdou bezdětní, ví to někdo?) je klidně možné, že opravdu čekám marně, o tom se s Vámi určitě přít nebudu...

20.5.2022 22:51
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Carpe diem.....čas letí

Znáte to: Čas letí jako bláznivý, já nechytím ho, ani Vy...tak zbývá nám jen vzpomínání, jenž do písní se skrylo nám...

...a teď pokračování pro "Neverenda":
Jdou vojska s písní do bitev,
zní pochod, kolem teče krev
a jiná píseň říká přísně:
už toho všeho bylo dost!

20.5.2022 22:52
GAELLE

XXX.XXX.66.235

fikovnice napsal(a):
Tak zcela vážně:"Neverende", s mým "zdravím", s posunem věku odchodu do důchodu (kdy třeba jdou bezdětní, ví to někdo?) je klidně možné, že opravdu čekám marně, o tom se s Vámi určitě přít nebudu...

Bezdětní stejně jako chlapi. Tedy nyní 63 a 10 měsíců. Pokud mají odpracované roky samozřejmě.

20.5.2022 22:53

Dvě piva a jedna vodka?!

20.5.2022 22:54
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Ale řeknu Ti, že po tom šíleném začátku dne (a vůbec po minulých dnech/týdnech) mi teda dnes to carpování fakt bodlo!

Možná zítra už to tak slavné s náladou nebude...sousedka slíbila přijít zkontrolovat Fidouše hned ráno - kéž se mu uleví! Říkám si, že dr. to vymačkávala fakt důkladně, tak že úleva by nastat fakt mohla... Ale teda třeba toho Tenazymu se do té kapsy vlezla nejméně půlka tuby! To už jej nebolelo, bolelo to vymačkávání a prolévání Betadinou.

20.5.2022 22:55
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Dvě piva a jedna vodka?!

No jo, slabárna...?

20.5.2022 23:01
fikovnice

XXX.XXX.20.198

...a já (a nejen já) se tak snažím to téma už stočit pryč od války na UA. Samozřejmě ne, že by to nebylo důležité, ale my tady stejně nic moc nevymyslíme...

neverend

20.5.2022 23:05
neverend

XXX.XXX.213.247

fikovnice napsal(a):

Fíkovnice promiňte, já v tom zápalu úplně zapomněl. Nic z toho nebylo myšleno nijak zle prosím.Mimochodem myslel jsem a to vážně, že jste starší než teď udáváte? Tím samozřejmě lépe a budete tady s námi alespoň ještě velmi dlouho. Fíkovnice a smím se zeptat jakými neduhy trpíte? Pokud konvenční medicína nepomáhá, tak co zkusit něco alternativního?

20.5.2022 23:16
fikovnice

XXX.XXX.20.198

neverend napsal(a):
Fíkovnice promiňte, já v tom zápalu úplně zapomněl. Nic z toho nebylo myšleno nijak zle prosím.Mimochodem myslel jsem a to vážně, že jste starší než teď udáváte? Tím samozřejmě lépe a budete tady s námi alespoň ještě velmi dlouho. Fíkovnice a smím se zeptat jakými neduhy trpíte? Pokud konvenční medicína nepomáhá, tak co zkusit něco alternativního?

"Neverende", nezlobte se, prosím, o nemocech tu fakt psát nechci...
To, co mě trápí asi nejvíc, jsem kdysi prolátla - stav po spondylodiscitidě = zánět obratlových těl, ploten v páteři byly abscesy, následně i utlačovaly míšní obaly a míchu a ještě o něco později se páteř prostě zbortila...a bolest je to permanentní a nepopsatelná. Ostatní neduhy nechci zveřejňovat.

A jinak ne, nebrala jsem to od Vás zle. Byl to můj povzdech, že holt zdraví mi neslouží... Tak alespoň, pokud to ještě zvládám (ono vyhlídka je asi vozejk ), jezdím tady na ty krátké pobyty, a třeba plavání mi fakt dělá dobře...

Navíc tu o mě opravdu pečují jak o vlastní, asi proto, že už tak nějak patřím tady do té penziónské rodiny...

Věk jsem loni psala kamsi do jiného vlákna...

20.5.2022 23:19
fikovnice

XXX.XXX.20.198

neverend napsal(a):

Jo, a k té alternativě: Zcela vážně a už nějaký čas uvažuji o trávě, tedy konopí... Z opiátů už je mi šoufl, a už ani není co rotovat (rotace opioidů se při dlouhodobém užívání doporučuje). Navíc by mi konopí asi bylo předepsáno i legálně...

Vidíte, zase téma - zná tady někdo někoho, kdo LÉČEBNĚ užívá konopí (zkrátka hulí trávu) a pomáhá mu to (na jakoukoli nemoc nebo symptom)?

20.5.2022 23:21
fikovnice

XXX.XXX.20.198

neverend napsal(a):

A ještě k tomu věku: To si tu tak nějak myslelo víc lidí, že jsem starší...a přitom já cítím svoji duši na cca 25 let!

20.5.2022 23:23

fikovnice napsal(a):
No jo, slabárna...?

No že už zpíváte

20.5.2022 23:29
fikovnice

XXX.XXX.20.198

No že už zpíváte

Vidíte, a zítra s kámoškou plánujeme popít poněkud víc - růžový s růžovým, aperol spric, tu vodečku...teda nemíchat, něco z toho...tak uvidím, co bude...

neverend

20.5.2022 23:47
neverend

XXX.XXX.213.247

fikovnice napsal(a):
Jo, a k té alternativě: Zcela vážně a už nějaký čas uvažuji o trávě, tedy konopí... Z opiátů už je mi šoufl, a už ani není co rotovat (rotace opioidů se při dlouhodobém užívání doporučuje). Navíc by mi konopí asi bylo předepsáno i legálně...

Vidíte, zase téma - zná tady někdo někoho, kdo LÉČEBNĚ užívá konopí (zkrátka hulí trávu) a pomáhá mu to (na jakoukoli nemoc nebo symptom)?

Znám pána co užívá pravidelně a pomáhá to. Nedávno jsem mu měnil výdřevu ve vratech. No tedy, tři kávy, od jeho paní domácí buchty a na tu práci nějak bylo málo času či co? Původně pán byl na operaci s páteří kvůli obratlům nějak vyhnutým či co to povídal. Operace dopadla dobře a za rok normálního života ta výztuha praskla. Bohužel nějak nešťastně a lékaři už prý operovat nemohou. Čili pán sice chodí, ale krůčky tak 15 cm a bolesti. Vyprávěl mi právě o té "trávě", že mu to hodně pomáhá. Mimochodem u Vás bych Fíkovnice zkusil kontaktovat třeba p. Jonáše kvůli bylinkám a obrátil bych pozornost i k Čínské medicíně.

20.5.2022 23:58

lesnížínka napsal(a):
Trochu nechápu, co si na tom měli odpustit? Novináři nemají informace zatajovat, ale vyhledávat a publikovat. Vám se to zdá přes čáru, s fanoušky ruského režimu to ani nehne. Já si říkám, jestli je ten Ivan jen trochu normální, tak teď v tanku dumá, s kým to probůh doma nechal své děti. Ale normální Rus? To je něco jako yeti. Možná existuje, ale nikdo se s ním ještě nesetkal Ne, dělám si srandu, nějakých tisíc v těch milionech možná bude. Ale je to jak hledat jehlu v kupce sena.

V tom se neshodneme, prostě se mně to nelíbí.
Je přece jasný, že v Rusku je propaganda a že je záměrně vyvolávána nenávist vůči Ukrajincům. Ale takhle se v tom pitvat. Asi to má zase naopak vyvolat nenávist vůči Rusům. A u většiny lidí ani není třeba ji vyvolávat, už tam je. Já ale asi neumím být taková, proto mně to vadí.

21.5.2022 00:01

fikovnice napsal(a):

Jani, znám v rodině případ, kdy to užíval nemocný s rakovinou a tvrdil, že mu to pomáhá. Ale nekouřil to, konopí si sušil a přidával do jídla.

Neregistrovaný uživatel

21.5.2022 00:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.181

neverend napsal(a):
Někdo Vás musí hlídat.

Jen tu brnkej na nervy. Jinak by bylo mrtvo 😁

21.5.2022 06:19
Dája6

XXX.XXX.7.151

fikovnice napsal(a):

Dobré ránko😜,
fíkovnice běžte do toho!!!
Neznám nikoho jen mladé pošuky co chodí v paneláku a hulí po chodbách a vždy poznám kdy šly, šílený smrad.
Já pokud budu ve stavů permanentní bolesti, budu si jí i pěstovat, prostě budu uživatel. Jé mě bude blaho, stále vysmáta.
Dája

21.5.2022 06:41
oxio

XXX.XXX.32.52

fikovnice napsal(a):

Důležité je zažádat si o odrůdu s poměrem 1:1 aby vás to hned neposlalo "do vesmíru". S tímto poměrem jsou například odrůdy 'Royal Medic' nebo 'Special Medic CBD'. Doktor totiž běžně předepíše ultrasilnou trávu a normálně vám ji dá v tobolce nebo vaporizéru, a jak nejste zvyklá, je to ze začátku zbytečně dost silné.
Naopak pokud je tam více CBD tak je účinek spíše tělesný a není to tak intenzivní. Je dobré si toto pohlídat protože doktoři se s tím nepářou a nasolí vám bez jakýchkoliv předchozích zkušeností dost silný materiál. Minimálně to zkusit postupně zvyšovat ať to není hned naráz to nejsilnější... Pokud by to nešlo domluvit, je dobré mít vždy v záloze CBD olej nebo květy které účinek neutralizují.

Dobré je také vybrat si z dostupných odrůd takovou, která obsahuje nejvhodnější terpeny, ty jsou též léčivé a vhodná kombinace může léčivý účinek podpořit (synergie). Velmi hodnotné informace má spolek konopných pacientů - spolek KOPAC.

21.5.2022 09:01
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

Jen tu brnkej na nervy. Jinak by bylo mrtvo 😁

Já myslím, že to na nervy nikomu moc nebrnká.
Je to spíš úsměvné...
Já jsem člověk dost důvěřivý, takže dlouho jsem neverendovi i věřila, ale teď už je to moc i na mě

Myslím, že nejvíc brnkal na nervy Vám, není tak dlouho co jste se tu s ním štěkala
pak jste uznala své pochybení v názoru na něj a bránite ho jak matka dítě před medvědem... což myslím Neverend nepotřebuje, zvládne to sam

Ale je fakt, že to zaujme ... taky bych Neverenda ráda potkala osobně Takže mu navrhuji přátelské rande. Jsme od sebe jen pár km, na Mělník klidně přijedu

21.5.2022 09:09
fikovnice

XXX.XXX.20.198

oxio napsal(a):
Důležité je zažádat si o odrůdu s poměrem 1:1 aby vás to hned neposlalo "do vesmíru". S tímto poměrem jsou například odrůdy 'Royal Medic' nebo 'Special Medic CBD'. Doktor totiž běžně předepíše ultrasilnou trávu a normálně vám ji dá v tobolce nebo vaporizéru, a jak nejste zvyklá, je to ze začátku zbytečně dost silné.
Naopak pokud je tam více CBD tak je účinek spíše tělesný a není to tak intenzivní. Je dobré si toto pohlídat protože doktoři se s tím nepářou a nasolí vám bez jakýchkoliv předchozích zkušeností dost silný materiál. Minimálně to zkusit postupně zvyšovat ať to není hned naráz to nejsilnější... Pokud by to nešlo domluvit, je dobré mít vždy v záloze CBD olej nebo květy které účinek neutralizují.

Dobré je také vybrat si z dostupných odrůd takovou, která obsahuje nejvhodnější terpeny, ty jsou též léčivé a vhodná kombinace může léčivý účinek podpořit (synergie). Velmi hodnotné informace má spolek konopných pacientů - spolek KOPAC.

Děkuji MOC za info...nicméně i s ohledem na moji specializaci já nejsem trávou netknutá!

Ale opravdu moc děkuji!

21.5.2022 09:10
fikovnice

XXX.XXX.20.198

RozaTonda-mopsi napsal(a):
Já myslím, že to na nervy nikomu moc nebrnká.
Je to spíš úsměvné...
Já jsem člověk dost důvěřivý, takže dlouho jsem neverendovi i věřila, ale teď už je to moc i na mě

Myslím, že nejvíc brnkal na nervy Vám, není tak dlouho co jste se tu s ním štěkala
pak jste uznala své pochybení v názoru na něj a bránite ho jak matka dítě před medvědem... což myslím Neverend nepotřebuje, zvládne to sam

Ale je fakt, že to zaujme ... taky bych Neverenda ráda potkala osobně Takže mu navrhuji přátelské rande. Jsme od sebe jen pár km, na Mělník klidně přijedu

Jééé, spáchejte to to! A pak nám sem napište dojmy...

21.5.2022 09:11
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Dája6 napsal(a):
Dobré ránko😜,
fíkovnice běžte do toho!!!
Neznám nikoho jen mladé pošuky co chodí v paneláku a hulí po chodbách a vždy poznám kdy šly, šílený smrad.
Já pokud budu ve stavů permanentní bolesti, budu si jí i pěstovat, prostě budu uživatel. Jé mě bude blaho, stále vysmáta.
Dája

"Dájo", už delší čas o tom vážně uvažuji!

21.5.2022 09:12
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

GAELLE napsal(a):
Bezdětní stejně jako chlapi. Tedy nyní 63 a 10 měsíců. Pokud mají odpracované roky samozřejmě.

No a než se tam dohraneme za 20 let my, bůh ví co a jak bude...

Myslím, že požadovaných 65 let pro všechny je nereálné.
Vím, že teď nějaké profese zvýhodnění maji- co 10let/rok dolů..
Je to fér, já v kanceláři (možná i družině) nějak vydržím, možná budu úplně blbá a práce bude podle toho vypadat... otázka zda mě pak nevyhodi , ale lidi s fyzicky těžkou, či náročnou práci nemají šanci to dát...

Věřím, že se to ještě změní. Protoze jinak od 60ti let bude plno lidí žádat o invalidní důchod.

21.5.2022 09:15
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

fikovnice napsal(a):
Jééé, spáchejte to to! A pak nám sem napište dojmy...

Záleží na Nevernedovi ja mám nyni volný víkend (manžel na rybách) ...

Jen pro uklidnění neverneda, aby se nebál: jsem s manželem velmi spokojená, změnu nehledám

21.5.2022 09:16
fikovnice

XXX.XXX.20.198

No a než se tam dohraneme za 20 let my, bůh ví co a jak bude...

Myslím, že požadovaných 65 let pro všechny je nereálné.
Vím, že teď nějaké profese zvýhodnění maji- co 10let/rok dolů..
Je to fér, já v kanceláři (možná i družině) nějak vydržím, možná budu úplně blbá a práce bude podle toho vypadat... otázka zda mě pak nevyhodi , ale lidi s fyzicky těžkou, či náročnou práci nemají šanci to dát...

Věřím, že se to ještě změní. Protoze jinak od 60ti let bude plno lidí žádat o invalidní důchod.

Jenže dostat ID rozhodně není snadné a trochu pochybuji, že v 60 letech by jej rozdávali. Je to smutné...ale ID je na stranu druhou některými našimi spoluobčany zneužíván, no...

jakej Mělník, hlavní město Nevady?
jsem z toho fakt už zmatená, chtěla jsem autogram Celine Dion, ale
dyť vůbec nevim, jak tohleto teleportování funguje, kde kdo vlastně je?

fikovnice

XXX.XXX.20.198

Záleží na Nevernedovi ja mám nyni volný víkend (manžel na rybách) ...

Jen pro uklidnění neverneda, aby se nebál: jsem s manželem velmi spokojená, změnu nehledám

21.5.2022 09:17
fikovnice

XXX.XXX.20.198

To neví nikdo, ale "Roza-..." by aspoň odhalila, zda je "Neverend" v Mělníku...

21.5.2022 09:24

fikovnice napsal(a):
To neví nikdo, ale "Roza-..." by aspoň odhalila, zda je "Neverend" v Mělníku...

Aha, vylučovací metoda, no tak snad se z toho nepo... :-)

21.5.2022 09:31

Megí, nebuďte netrpělivá...pěkně krok za krokem, den po dni:
napřed pseudologia phantastica, pomalu popracovat, nespěchat, nechat plynout čas...a pak i Mělník v Nevadě najednou je, stejně jako parafa Celine, zmrzlej Jack Dawson, živá Rose DeWitt Bukater i Srdce oceánu jako na dlani....jen to chce nechat plynout ten čas..je to jen v hlavě, kufry balit nemusíte.

21.5.2022 09:41

Jinak vsuvka ke covidu:
u nás v práci od čtvrtka jeden potvrzený chorý, je na týden v izolaci, druhá potenciálně chorá šla v pátek dříve domů, zatím příznaky ano, test ne.
Jinak už to nikoho nezajímá, trasování se neprovádí, na identifikaci potenc. rizikových kontaktů se lékařka neptala, jen otevřela okno, naťukala do pc data a poslala pána domů. Test antigen u lékařky, dál nic.
Příznaky - smrkání, dutiny, kašlíček, bez teplot, papá normálně bez ztráty chuti. Trochu unavený.
Kolegyně hodně unavená, pokašlává, bez teplot, taková sešlá, nechuť k jídlu - ale tam to může být i pracovním a psychickým vyčerpáním.
Legrace všude, kam se podíváš

21.5.2022 10:36

Megí, nebuďte netrpělivá...pěkně krok za krokem, den po dni:
napřed pseudologia phantastica, pomalu popracovat, nespěchat, nechat plynout čas...a pak i Mělník v Nevadě najednou je, stejně jako parafa Celine, zmrzlej Jack Dawson, živá Rose DeWitt Bukater i Srdce oceánu jako na dlani....jen to chce nechat plynout ten čas..je to jen v hlavě, kufry balit nemusíte.

Nechat plynout čas...to by šlo, když za noc uprchnou tři roky.

21.5.2022 10:41
lesnížínka

XXX.XXX.34.159

fikovnice napsal(a):
Jenže dostat ID rozhodně není snadné a trochu pochybuji, že v 60 letech by jej rozdávali. Je to smutné...ale ID je na stranu druhou některými našimi spoluobčany zneužíván, no...

Některými? Myslím, že tady je na ID každý druhý předdůchodového věku. S důchodem se pak zázračně uzdravují, odhazují francouzské hole a jezdí po výletech. Nepřeháním. Zrovna nedávno jsem se o dvou poměrně mladých manželích dozvěděla, že jsou oba na ID. Ta info mě teda překvapila hodně. Je jim kolem 55-60, oba vypadají o hodně mladší, paní doslova jak holčička. Ještě jsem se nedozvěděla, co jim jako má být, kromě toho, že jsou kamarádi s doktorkou

21.5.2022 10:44

lesnížínka napsal(a):
Některými? Myslím, že tady je na ID každý druhý předdůchodového věku. S důchodem se pak zázračně uzdravují, odhazují francouzské hole a jezdí po výletech. Nepřeháním. Zrovna nedávno jsem se o dvou poměrně mladých manželích dozvěděla, že jsou oba na ID. Ta info mě teda překvapila hodně. Je jim kolem 55-60, oba vypadají o hodně mladší, paní doslova jak holčička. Ještě jsem se nedozvěděla, co jim jako má být, kromě toho, že jsou kamarádi s doktorkou

Mně vyrazil dech ID pro alkoholika kvůli alkoholismu. Jako fakt jsem netušila, že se takhle děje.

21.5.2022 10:52
lesnížínka

XXX.XXX.34.159

Mně vyrazil dech ID pro alkoholika kvůli alkoholismu. Jako fakt jsem netušila, že se takhle děje.

No a pak ti opravdu nemocní, musí chodit od čerta k ďáblu, aby se nějakého ID domohli. To nas...hodně V rodině to nemám, ale čtu o tom často

21.5.2022 10:53

No, řeknu to synovi, že když už nedostal ID na ty svoje revmatický klouby, tak na chlast by to mohl uhrát.

21.5.2022 10:59
lesnížínka

XXX.XXX.34.159

No, řeknu to synovi, že když už nedostal ID na ty svoje revmatický klouby, tak na chlast by to mohl uhrát.

No vidíš, ty máš příklad doma Rada: na páteř to jde ráz naráz. Ony se totiž bolesti-nebolesti páteře blbě dokazujou. Když budeš tvrdit, že je máš a strašné, nikdo nedokáže, že ne, protože změny na páteři určitě máš, nejmíň od 30let. To je ta známá, co se ploužila o berlích. To bylo na Oskara Asi dva měsíce po ID jsem ji potkala veselou a zdravou. Nevěděla jsem, že tím zázračným uzdravením bylo to uznání ID...to jsem se dozvěděla až za nějakou dobu.

21.5.2022 13:03

Děje, ten člověk je opravdu primárně nemocný.

Jasně, lze říct, že si za to může sám. Jenže to není úplně pravda - závislost (nejen na alkoholu) je nemoc ve smyslu odchylky od zdraví. Není to úplně jen o tom, že si to vyberete.
90% závislostí (alkohol, jídlo, nakupování apod.) se u běžné populace léčí pouhým doporučením - přestaňte, omezte to, choďte více na procházky, více se hýbejte, relaxujte, věnujte se něčemu, co vás baví.
Nejsou peníze....to je základ celého zdravotnictví. Proto dostanete nejčastěji takové obecné hraběcí rady o ničem. A druhá věc podstatná věc je, že příliš nefunguje komunitní terapie (ve smyslu dostupnosti) - ano, AA ve větších městech existují, ale když se přežíráte nebo nutkavě nakupujete, nepomohou vám v tomto.
Takže často na svůj boj se závislostí zůstanete sám/sama, a nakonec vás to semele - protože když chcete to něco, na čem jste závislá, tak vás hrabání se v záhonu jako poctivě a snaživě zvolený nový koníček prostě neuspokojí (chybí biochemická odpověď). Chcete dál svou dávku, která k té odpovědi vede. A na konci je devastace a když máte kliku, tak i ID.

Cynikové říkají, že narkomani jsou šťastní lidé - oproti obyčejným smrtelníkum s jejich běžnými denními starostmi a trápeními mají jen jednu jedinou starost - sehnat si dávku.

Smutné

neverend

21.5.2022 15:48
neverend

XXX.XXX.213.247

Děje, ten člověk je opravdu primárně nemocný.

Jasně, lze říct, že si za to může sám. Jenže to není úplně pravda - závislost (nejen na alkoholu) je nemoc ve smyslu odchylky od zdraví. Není to úplně jen o tom, že si to vyberete.
90% závislostí (alkohol, jídlo, nakupování apod.) se u běžné populace léčí pouhým doporučením - přestaňte, omezte to, choďte více na procházky, více se hýbejte, relaxujte, věnujte se něčemu, co vás baví.
Nejsou peníze....to je základ celého zdravotnictví. Proto dostanete nejčastěji takové obecné hraběcí rady o ničem. A druhá věc podstatná věc je, že příliš nefunguje komunitní terapie (ve smyslu dostupnosti) - ano, AA ve větších městech existují, ale když se přežíráte nebo nutkavě nakupujete, nepomohou vám v tomto.
Takže často na svůj boj se závislostí zůstanete sám/sama, a nakonec vás to semele - protože když chcete to něco, na čem jste závislá, tak vás hrabání se v záhonu jako poctivě a snaživě zvolený nový koníček prostě neuspokojí (chybí biochemická odpověď). Chcete dál svou dávku, která k té odpovědi vede. A na konci je devastace a když máte kliku, tak i ID.

Cynikové říkají, že narkomani jsou šťastní lidé - oproti obyčejným smrtelníkum s jejich běžnými denními starostmi a trápeními mají jen jednu jedinou starost - sehnat si dávku.

Smutné

Vy s tím máte nějaké bohaté či osobní zkušenosti?

21.5.2022 16:05

neverend napsal(a):
Vy s tím máte nějaké bohaté či osobní zkušenosti?

Někdy jste vyloženě trapnej.

21.5.2022 16:43

espiro, vy jste mi ale lidumil, teda...
prý že "vyloženě trapný jen někdy"

ach jo, to zas psaná řeč některých inkriminovaných nepostojí

21.5.2022 16:58

espiro, vy jste mi ale lidumil, teda...
prý že "vyloženě trapný jen někdy"

ach jo, to zas psaná řeč některých inkriminovaných nepostojí

Jsem zlatíčko, vím. Za týden mám být blahořečena. Pošlu vám pozvánku

Myslíte ten výtrysk lidství a servilního pochlebovačství? Sem s ním

neverend

21.5.2022 17:55
neverend

XXX.XXX.213.247

Někdy jste vyloženě trapnej.

Hele Repta-Brepta se semnou taky nemaže, tak důvod proč bych já s ní měl?

21.5.2022 18:07

neverend napsal(a):
Hele Repta-Brepta se semnou taky nemaže, tak důvod proč bych já s ní měl?

Třeba je stará a vysoce postavená. Neměl byste pak k ní chovat úctu?

neverend

21.5.2022 18:11
neverend

XXX.XXX.213.247

Třeba je stará a vysoce postavená. Neměl byste pak k ní chovat úctu?

Stará není a postavení mi nikdy neimponovalo u nikoho.

21.5.2022 18:22

neverend napsal(a):

Voják jak poleno!

21.5.2022 18:50

Voják jak poleno!

Jako dobře vy

neverend

21.5.2022 18:52
neverend

XXX.XXX.213.247

Voják jak poleno!

Ale drsnej.

21.5.2022 19:01

neverend napsal(a):
Ale drsnej.

No jistěééé, ve Wotku žádný vořezávátka nepřežijou!

21.5.2022 19:02

Voják jak poleno!

Větu "postavení mi nikdy neimponovalo u nikoho" s dovětkem "slušnost zbytečně zdržuje" by si mohl nechat vytisknout na tričko.

Aby ostatní tváří v tvář při osobním styku nemuseli ty zhruba první tři vteřiny tápat.

Když teď tedy je jeden osobní kontakt zde na spadnutí - roza-mopsi? - nebo se oslovený objekt při hrozícím prolomení diskuzní anonymity urychleně zbaběle stáhl a setkání roze nakonec nepotvrdil?

Legrace

21.5.2022 19:03

postavení drsnej imponovat voják neverend
Hele, být Vámi, srovnám si to.

Don't Ask Don't Tell
zajímavý, jak oni mají na vše takové heslo

Repto, "postavení mi nikdy neimponovalo u nikoho" beru jako že není gay,
to je pro nás zásadní informace!

21.5.2022 19:13

Taky na to lze pohlížet z druhé strany: když nedokážu sám (či když mne ani sildenafil nespasí), tak mi postavení neimponuje ani u druhých.

Ale už dost, už si na ty ruce sednu

21.5.2022 19:19

postavení drsnej imponovat voják neverend
Hele, být Vámi, srovnám si to.

Don't Ask Don't Tell
zajímavý, jak oni mají na vše takové heslo

Repto, "postavení mi nikdy neimponovalo u nikoho" beru jako že není gay,
to je pro nás zásadní informace!

Tak já nechtěla být impertinentní, takže jsem tu neúctu ke kvalitnímu postavení nekomentovala.

Přitom co to dá kolikrát práce...

21.5.2022 19:20

lesnížínka napsal(a):

Už brzy se budu moci deaktivovat a tak vám žinko můžu na rozloučenou říci, že jste to, co stvořil býk s výrazným sklonem k fašismu

21.5.2022 19:22

A to máme teprve sedm večer v deset se sem už radši dívat nebudu :D

neverend

21.5.2022 19:24
neverend

XXX.XXX.213.247

Kriste pane holky, kolikrát Vy mi na to ještě skočíte? Měřili Vám někdy IQ? To muselo být numero teda.

21.5.2022 19:25
Dasvo

XXX.XXX.72.213

fikovnice napsal(a):

Žena má pacientku s roztroušenou sklerózou. Paní si trávu pěstuje vlastní, kouří ji i používá v kuchyni. Tvrdí, že bez „marjány“ by už nechodila, možná prostě nefungovala. Postup nemoci se u ní výrazně zpomalil. Subjektivně i objektivně.

21.5.2022 19:30

fikovnice napsal(a):
"Neverende", nezlobte se, prosím, o nemocech tu fakt psát nechci...
To, co mě trápí asi nejvíc, jsem kdysi prolátla - stav po spondylodiscitidě = zánět obratlových těl, ploten v páteři byly abscesy, následně i utlačovaly míšní obaly a míchu a ještě o něco později se páteř prostě zbortila...a bolest je to permanentní a nepopsatelná. Ostatní neduhy nechci zveřejňovat.

A jinak ne, nebrala jsem to od Vás zle. Byl to můj povzdech, že holt zdraví mi neslouží... Tak alespoň, pokud to ještě zvládám (ono vyhlídka je asi vozejk ), jezdím tady na ty krátké pobyty, a třeba plavání mi fakt dělá dobře...

Navíc tu o mě opravdu pečují jak o vlastní, asi proto, že už tak nějak patřím tady do té penziónské rodiny...

Věk jsem loni psala kamsi do jiného vlákna...

Nechci řešit vaše zdraví, ale o operaci doktoři neuvažují? Mám přítelkyni, zhroucení páteře spravili telecím žebrem, sice páteř v tom místě ztratila ohebnost, ale žije s tím bez bolestí už 60 let. Spočítejte si, kdy to bylo dělané. (Ano je to stará paní). A to jsou dnes určitě lepší možnosti

21.5.2022 19:31

neverend napsal(a):
Kriste pane holky, kolikrát Vy mi na to ještě skočíte? Měřili Vám někdy IQ? To muselo být numero teda.

Já vám na to neskočila, heč. Mě jste nikdy nepřesvědčil, že hrajete Wotko.

neverend

21.5.2022 19:39
neverend

XXX.XXX.213.247

Už brzy se budu moci deaktivovat a tak vám žinko můžu na rozloučenou říci, že jste to, co stvořil býk s výrazným sklonem k fašismu

Orionko nechoďte pryč. Byla by to škoda.. Nesouhlasím s hanobením jakéhokoli národa a věřte že i tady jsou rozumní lidé. Je to nyní jen dočasný následek propagandy a i Japonci by museli dodnes pálit na hranici Americkou vlajku. Vše je vždy jen do času. Já znám náhodou asi deset Rusů slušných a přátelských.

21.5.2022 19:44

lesnížínka napsal(a):

Je přece dost "neviditelnych" chorob. Cukrovka - a život na inzulínu...První, co mě napadlo - vy tomu určitě rozumíte líp. Proto mě překvapujete.

21.5.2022 19:49

Je přece dost "neviditelnych" chorob. Cukrovka - a život na inzulínu...První, co mě napadlo - vy tomu určitě rozumíte líp. Proto mě překvapujete.

Pardon, nepřekvapujete!!Jen jsem si spletla citaci!!

21.5.2022 19:50

Skočit na to nevrendovi ježišmarja du pryč

neverend

21.5.2022 19:54
neverend

XXX.XXX.213.247

Já vám na to neskočila, heč. Mě jste nikdy nepřesvědčil, že hrajete Wotko.

To buďte ráda že hraju, díky tomu zajišťuji palivo pro ČR. První kanystry na cestě.

21.5.2022 19:58

Tak já nechtěla být impertinentní, takže jsem tu neúctu ke kvalitnímu postavení nekomentovala.

Přitom co to dá kolikrát práce...

Co že to dá práci? Nekomentovat, nebo to postavení…?

21.5.2022 21:12

Co že to dá práci? Nekomentovat, nebo to postavení…?

Někdy obojí. A megí pak stejně neskočí, to je pak na houno, taková práce

neverend

21.5.2022 21:25
neverend

XXX.XXX.213.247

A něco pro známou milovnici Ruska Lesnížínku.
https://youtu.be/wOnTtoGBCU4

21.5.2022 21:58
Varaxi

XXX.XXX.129.250

neverend napsal(a):

Jako žena musím říci, že kvalitní a pevné postavení je naprosto zásadní vlastností u muže. Jakmile není na mužovo postavení spolehnutí, tak kolikrát není ani společné lehnutí. Jistě lze postavení nahradit uměle, třeba Robertem Downey jr., Robertem Pattinsonem, Robertem De Nirem nebo jiným Robertem (zkrátka dle gusta), ale obecně je taková náhrada na baterky a všeobecně je shledána dříve nebo později nedostatečnou. Někdo možná spoléhá na šikovné ruce nebo mrštný jazyk ve víře, že domácí práce a příjemná konverzace poněkud vyváží nedostatečné postavení, ale je nutné si uvědomit, že velmi záleží na osobnosti partnerky/partnera/partnerů a poměrně významná část společnosti na postavení trvá alespoň občas.
Prostě postavení, a tím mám na mysli skutečně postavení, nikoli cokoli jiného, je naprosto klíčové pro spokojený život páru, trojice, skupiny nebo jakéhokoli typu partnerského soužití, pokud se v něm vyskytuje alespoň jeden muž.
Chápu, že věkem postavení upadá. Do jisté míry tomu lze předejít kvalitní péčí o postavení, proto je třeba, aby muž na své postavení dbal a dostatečně se o ně staral. To je zásadní rozdíl mezi mužem a ženou, protože mužovo imponující postavení je důležité, kdežto u žen je typické, že žádné postavení ani nemají; u žen je naopak důležitá postava, nikoli postavení, kterážto je zase u mužů poměrně bezvýznamná.
Nechci vyloženě tvrdit, že postavení dělá muže. Ale je pravda, že muž bez postavení má pro mnohé omezenou hodnotu v možnostech užívání.
Takže za mě - nemáte pravdu. Postavení je důležité. Rozhodně ano.

21.5.2022 21:59
21.5.2022 22:16
rapotacka11

XXX.XXX.225.176

z FB
Myšlenka dne:
Už mě vážně seou lidi, co do nás probuzených kopou a nevidí,
jak se nám všem postupně utahuje oprátka!!!

neverend

21.5.2022 22:28
neverend

XXX.XXX.213.247

Varaxi napsal(a):
Jako žena musím říci, že kvalitní a pevné postavení je naprosto zásadní vlastností u muže. Jakmile není na mužovo postavení spolehnutí, tak kolikrát není ani společné lehnutí. Jistě lze postavení nahradit uměle, třeba Robertem Downey jr., Robertem Pattinsonem, Robertem De Nirem nebo jiným Robertem (zkrátka dle gusta), ale obecně je taková náhrada na baterky a všeobecně je shledána dříve nebo později nedostatečnou. Někdo možná spoléhá na šikovné ruce nebo mrštný jazyk ve víře, že domácí práce a příjemná konverzace poněkud vyváží nedostatečné postavení, ale je nutné si uvědomit, že velmi záleží na osobnosti partnerky/partnera/partnerů a poměrně významná část společnosti na postavení trvá alespoň občas.
Prostě postavení, a tím mám na mysli skutečně postavení, nikoli cokoli jiného, je naprosto klíčové pro spokojený život páru, trojice, skupiny nebo jakéhokoli typu partnerského soužití, pokud se v něm vyskytuje alespoň jeden muž.
Chápu, že věkem postavení upadá. Do jisté míry tomu lze předejít kvalitní péčí o postavení, proto je třeba, aby muž na své postavení dbal a dostatečně se o ně staral. To je zásadní rozdíl mezi mužem a ženou, protože mužovo imponující postavení je důležité, kdežto u žen je typické, že žádné postavení ani nemají; u žen je naopak důležitá postava, nikoli postavení, kterážto je zase u mužů poměrně bezvýznamná.
Nechci vyloženě tvrdit, že postavení dělá muže. Ale je pravda, že muž bez postavení má pro mnohé omezenou hodnotu v možnostech užívání.
Takže za mě - nemáte pravdu. Postavení je důležité. Rozhodně ano.

Fuj, vždyť tu můžou být i děti Varaxi. Postavení jako že ředitel je lepší než náměstek? Za pár let pan ředitel zjistí, že na tu dřinu nebyl sám. Postavení je jedna věc, ale přírodě neporučíte. Alfa samec může být třeba popelář a stejně bude pro ženy přitažlivý on víc, než ředitel zeměkoule třeba. Jinými slovy užije si a platí to jiní.

21.5.2022 22:28
lesnížínka

XXX.XXX.34.49

Neverend nenamáhejte se, odkazy tohoto slovenského pána si rozhodně nepouštím. Mám jednoho souseda, jako by mu z oka vypadl. Nebo spíš z jiných částí těla

21.5.2022 22:29

Já bych prosila jednoho toho junióra.

Omluva, jsem zralá na ID. Ochutnávka vín...

21.5.2022 22:30

neverend napsal(a):
Fuj, vždyť tu můžou být i děti Varaxi. Postavení jako že ředitel je lepší než náměstek? Za pár let pan ředitel zjistí, že na tu dřinu nebyl sám. Postavení je jedna věc, ale přírodě neporučíte. Alfa samec může být třeba popelář a stejně bude pro ženy přitažlivý on víc, než ředitel zeměkoule třeba. Jinými slovy užije si a platí to jiní.

No cívoe, a tohle tu zpochybňuje něčí IQ...

21.5.2022 22:30

Ne že bych od Varaxi čekala jiný článek

21.5.2022 22:31

eště asi neví...

21.5.2022 22:31
lesnížínka

XXX.XXX.34.49

On je někdo s cukrovkou v ID? Mám půl rodiny s cukrovkou a není nikdo. U lidí s cukrovkou prvního typu, kteří teď mají kolem 50ky, se to dávno ví. Tedy na vesnici, kde se zná každý s každým.

21.5.2022 22:32
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Já bych prosila jednoho toho junióra.

Omluva, jsem zralá na ID. Ochutnávka vín...

https://www.worthpoint.com/worthopedia/11-anatomically-correct-male-doll-1807371009
Všechno existuje. :D

21.5.2022 22:36

lesnížínka napsal(a):
On je někdo s cukrovkou v ID? Mám půl rodiny s cukrovkou a není nikdo. U lidí s cukrovkou prvního typu, kteří teď mají kolem 50ky, se to dávno ví. Tedy na vesnici, kde se zná každý s každým.

Už jsem napsala, že citace byla špatná. Vás se to netýkalo. A jen dodám : Fakt vaše rodina ( ani ves ) není celý svět. V ID nejsou jen ti jednonozí !

neverend

21.5.2022 22:43
neverend

XXX.XXX.213.247

Alkohol podávaný v malých dávkách škodí stejně jako ve velkých. Pijete často nebo jen denně?

21.5.2022 22:45
rapotacka11

XXX.XXX.225.176

Jednonozí?
I těm ho odebírali.
(za Vodičky? nebo jak se ti zmetci jmenovali )

21.5.2022 22:54
lesnížínka

XXX.XXX.34.49

Už jsem napsala, že citace byla špatná. Vás se to netýkalo. A jen dodám : Fakt vaše rodina ( ani ves ) není celý svět. V ID nejsou jen ti jednonozí !

No jistě, to vidím, ti jednonozí musí horko těžko dokazovat, že ty nohy nemají a fakt blbé kdežto kdejaký ožrala má na ID nárok, jak dávala Repta. S alkoholismem mám také bohaté zkušenosti, máme ho v rodině. Dva mí bratranci se uchlastali do 40ky, takže i já to mám dědičné. Nesouhlasím, že něco nejde, je to jednoduché, nepiju a to tak, že vůbec, protože je možné, že kdybych začala už bych neskončila.

neverend

21.5.2022 22:59
neverend

XXX.XXX.213.247

lesnížínka napsal(a):
Neverend nenamáhejte se, odkazy tohoto slovenského pána si rozhodně nepouštím. Mám jednoho souseda, jako by mu z oka vypadl. Nebo spíš z jiných částí těla

Tak ale u Vás musím říct, že chápete srandu a hned se nečertíte. Mně ani nešlo o toho pána, jako spíš o toho Francouze. Ruský troll? Že by?

21.5.2022 23:01
lesnížínka

XXX.XXX.34.49

Vám ta naše ves leží v žaludku, viďte? No, já jsem ten svět procestovala, ne celý, to určitě ne, ale poznala jsem ho hodně. Kde jsem nebyla já, dostala jsem refre od muže, takže info mám víc, než bohaté.

21.5.2022 23:16
lesnížínka

XXX.XXX.34.49

Vy vidíte fašismus kam se podíváte, čím to asi bude? A co je to za hru s tou aktivací, deaktivací? To má něco společného s tím neverendovým cestováním časem?

21.5.2022 23:26
Varaxi

XXX.XXX.129.250

neverend napsal(a):

Co na to říct.
Staré české pořekadlo praví, že skutečný muž má postavit (vidíte tam to postavení, viďte) a následně zplodit syna. A pak je tam něco o domech a stromech, ale to je irelevantní.
Bez pořádného postavení nejsou ani ty děti. Teda medicína už umožňuje kde co, ale postavení je pořád velmi důležité.
Chápeme se konečně, které postavení mám na mysli? To není o přitažlivosti a alfa samcích. Dokonce to není ani o velikosti postavení. To je o postavení samotném.
Když alfa samec - ředitel zeměkoule, který po večerech dělá popeláře, protože je kromě alfy i spolehlivý, hodný a velkorysý (což jsou všechno hodnoty tisíckrát důležitější než to alfa), je po všech stránkách naprosto dokonalý muž, ale nemá právě to postavení, tak je mi takový chlap stejně k prdu.
Teda teď nemám na mysli dočasnou situaci, jasně, že to ne vždy jde, lidi mohou být unavení, ve stresu a bez nálady. Ale v obecné rovině by měl mít muž zájem o sex. A když nemá, značí to pro mě, že to pro mě není kvalitní partner. Že s ním nebudu stavět, sázet ani plodit.
A abych předešla konspiračním teoriím, předesílám, že partnera mám a jsem s ním po všech stránkách spokojená.
Mimochodem, sbalil mě na to, že otevřel staré paní dveře. Do té doby to byl „jeden z mnoha“, pořádně bych si ho nevšimla. Otevřít dveře pěkné dívčině umí kde který alfa samec, ale udělat dobrou věc a nečekat za to nic na oplátku, to opravdu není samozřejmost. I když by být měla.

neverend

21.5.2022 23:55
neverend

XXX.XXX.213.247

Varaxi napsal(a):
Co na to říct.
Staré české pořekadlo praví, že skutečný muž má postavit (vidíte tam to postavení, viďte) a následně zplodit syna. A pak je tam něco o domech a stromech, ale to je irelevantní.
Bez pořádného postavení nejsou ani ty děti. Teda medicína už umožňuje kde co, ale postavení je pořád velmi důležité.
Chápeme se konečně, které postavení mám na mysli? To není o přitažlivosti a alfa samcích. Dokonce to není ani o velikosti postavení. To je o postavení samotném.
Když alfa samec - ředitel zeměkoule, který po večerech dělá popeláře, protože je kromě alfy i spolehlivý, hodný a velkorysý (což jsou všechno hodnoty tisíckrát důležitější než to alfa), je po všech stránkách naprosto dokonalý muž, ale nemá právě to postavení, tak je mi takový chlap stejně k prdu.
Teda teď nemám na mysli dočasnou situaci, jasně, že to ne vždy jde, lidi mohou být unavení, ve stresu a bez nálady. Ale v obecné rovině by měl mít muž zájem o sex. A když nemá, značí to pro mě, že to pro mě není kvalitní partner. Že s ním nebudu stavět, sázet ani plodit.
A abych předešla konspiračním teoriím, předesílám, že partnera mám a jsem s ním po všech stránkách spokojená.
Mimochodem, sbalil mě na to, že otevřel staré paní dveře. Do té doby to byl „jeden z mnoha“, pořádně bych si ho nevšimla. Otevřít dveře pěkné dívčině umí kde který alfa samec, ale udělat dobrou věc a nečekat za to nic na oplátku, to opravdu není samozřejmost. I když by být měla.

Tak v tom se shodneme. Pomoc staršímu člověku je znakem ušlechtilosti a otázkou cti. Slušný člověk by pomoc měl nabídnout sám a ne čekat až o ní bude požádán.

V otázce partnerského soužití je ale mnoho dalších aspektů a proto jsem se o nic takového v životě nepokoušel. Můj názor je takový, že generace mých dětí se dožije pekla na zemi a proto potencionální potomky nebudu vystavovat takovému nebezpečí. Válka je tady a další katastrofy budou následovat v závěsu. Promiňte, nikomu nechci kazit náladu a nějak ho děsit, ovšem jsem realista a tyto úvahy si mohu dovolit. Jsem zodpovědný jen sám za sebe. V případě krize se díky tomu dovedu velmi rychle přesunout kamkoli a velmi rychle. Opravdu můj přístup k životu by asi pochopil málokdo a proto se v klidu nechte unášet nadějí a důvěrou v nekonečný blahobyt a svět plný dostatku a štěstí.

Neregistrovaný uživatel

22.5.2022 01:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.181

lesnížínka napsal(a):
No jistě, to vidím, ti jednonozí musí horko těžko dokazovat, že ty nohy nemají a fakt blbé kdežto kdejaký ožrala má na ID nárok, jak dávala Repta. S alkoholismem mám také bohaté zkušenosti, máme ho v rodině. Dva mí bratranci se uchlastali do 40ky, takže i já to mám dědičné. Nesouhlasím, že něco nejde, je to jednoduché, nepiju a to tak, že vůbec, protože je možné, že kdybych začala už bych neskončila.

Zinko mlč když nevis. Moje teta po dvou mrtvicich s tezkym omezenim hybnosti (chodit jen o holi a jedna ruka vicemene nefunkcni) a postižením reci musela pulroku!!! Dokazovat že fakt nemůže nastoupit do fabriky za pas nebo delat verejne prospesny práce pro obec. Zkus zit jinde nez na zahrádce

Neregistrovaný uživatel

22.5.2022 01:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.181

lesnížínka napsal(a):
Vy vidíte fašismus kam se podíváte, čím to asi bude? A co je to za hru s tou aktivací, deaktivací? To má něco společného s tím neverendovým cestováním časem?

Protože ty ho tu predvadis ukazkove. A to ze jsi nekde cestovala neznamená ze znas vic nez jini tady protoze tu denodenne ukazujes ale ja tohle neznam v okoli nemaj nevidela jsem a vehementnr tu lidi přesvědčujes jak ty mas pravdu a my jsme mimo.

Neregistrovaný uživatel

22.5.2022 01:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.181

neverend napsal(a):
Tak v tom se shodneme. Pomoc staršímu člověku je znakem ušlechtilosti a otázkou cti. Slušný člověk by pomoc měl nabídnout sám a ne čekat až o ní bude požádán.

V otázce partnerského soužití je ale mnoho dalších aspektů a proto jsem se o nic takového v životě nepokoušel. Můj názor je takový, že generace mých dětí se dožije pekla na zemi a proto potencionální potomky nebudu vystavovat takovému nebezpečí. Válka je tady a další katastrofy budou následovat v závěsu. Promiňte, nikomu nechci kazit náladu a nějak ho děsit, ovšem jsem realista a tyto úvahy si mohu dovolit. Jsem zodpovědný jen sám za sebe. V případě krize se díky tomu dovedu velmi rychle přesunout kamkoli a velmi rychle. Opravdu můj přístup k životu by asi pochopil málokdo a proto se v klidu nechte unášet nadějí a důvěrou v nekonečný blahobyt a svět plný dostatku a štěstí.

Lepší tohle než udělat potenciální rodinu nešťastnými lidmi. To k odsouzení vůbec není. Tobě to vyhovuje a nikomu neublizuje. Já dítě mám. Měla jsem své důvody. Ani na vteřinu nelituju. Ale znova bych do toho nešla.
Co se týče průseru. Jo budou. Nebude to hezký a tuším co za varianty to bude. Nicméně s tím ted nic neudělám tak se nebudu nervit předem. Určité plány, varianty atd jsou. Ale život je jeden. Prožít ho v děsu nemá smysl. Takže zítra výlet za hady a za týden pro další papouchy 🤣😂
Prej sem v minulém životě byla kocovny herec. Mno něco na tom bude protože jak aspoň 1x za měsíc nedávám obří výlet (nemám ráda klasicke lozeni po hradech apod takze z 99%za havětí a obri alespon 900km v jednom dni) a jeden dva menší jsem jak na trní. Paradoxně nesnáším stěhování ale sebrat se a někam vyrazit... (pozor ale svoje doma miluju) je boží.

22.5.2022 07:26
lesnížínka

XXX.XXX.34.57

Někteří mají zřejmě problém s pochopením psaného textu, možná je pouze zaslepila závist a nenávist

22.5.2022 09:02

Lepší tohle než udělat potenciální rodinu nešťastnými lidmi. To k odsouzení vůbec není. Tobě to vyhovuje a nikomu neublizuje. Já dítě mám. Měla jsem své důvody. Ani na vteřinu nelituju. Ale znova bych do toho nešla.
Co se týče průseru. Jo budou. Nebude to hezký a tuším co za varianty to bude. Nicméně s tím ted nic neudělám tak se nebudu nervit předem. Určité plány, varianty atd jsou. Ale život je jeden. Prožít ho v děsu nemá smysl. Takže zítra výlet za hady a za týden pro další papouchy 🤣😂
Prej sem v minulém životě byla kocovny herec. Mno něco na tom bude protože jak aspoň 1x za měsíc nedávám obří výlet (nemám ráda klasicke lozeni po hradech apod takze z 99%za havětí a obri alespon 900km v jednom dni) a jeden dva menší jsem jak na trní. Paradoxně nesnáším stěhování ale sebrat se a někam vyrazit... (pozor ale svoje doma miluju) je boží.

Takže zítra výlet za hady a za týden pro další papouchy 🤣😂

Ježíš...já místo papouchy přečetla "pavouky" a hned mi blesklo hlavou.."proboha pavouci, už zase "

22.5.2022 09:10

22.5.2022 09:26

Copa vás na tom rozplakalo? Dyť je to krása.

22.5.2022 09:27

No já teda "bojim, bojim" resp. vůbec nevidím budoucnost růžově a strach bohužel znásobuje to, že jsem rozmazlenec, který vyrostl v blahobytu (jakože vždycky mám co jíst a kde bydlet, teplíčko, světlo) a v míru....a teď mi přijde, že co nezaviní válka a globalizace, tak dorazí EU svými vizemi, které sice mohou vypadat úžasně, ale dopad na obyvatelstvo může být katastrofální...

Ale má cenu se tím zabývat?? Mohu já Sardullah něco změnit? ....Může se na katastrofické scénáře připravit??....No bohužel mám velmi omezené možnosti.

Takže budu prostě žít, jak nejlíp to půjde a až to nepůjde, tak pak se uvidí....

22.5.2022 09:42
rapotacka11

XXX.XXX.225.176

„Pokud chcete obraz budoucnosti,
představte si botu šlapající na lidský obličej – navždy.“
(George Orwell)

ane.zka

22.5.2022 09:46
ane.zka

XXX.XXX.12.252

Jestli to tam nechcete, klikněte na lištu pravým tlačítkem, rozklikněte "hledání" a klikněte na "zobrazit ikonu hledání" místo zebry tam bude lupa

22.5.2022 09:49

ane.zka napsal(a):
Jestli to tam nechcete, klikněte na lištu pravým tlačítkem, rozklikněte "hledání" a klikněte na "zobrazit ikonu hledání" místo zebry tam bude lupa

to bude, ale jen lupa a ne řádek bez husy :-)

22.5.2022 09:53

ty malý žlutý sou docela pěkný, takový volume doleva

A to je dnes nějaký mezinárodní den zeber a hus nebo co to je?
Anebo došla zvířátka. Nejdřív netopýr, pak opice, zajíček má moc významů (velikonoce).

22.5.2022 09:59

ty malý žlutý sou docela pěkný, takový volume doleva

A to je dnes nějaký mezinárodní den zeber a hus nebo co to je?
Anebo došla zvířátka. Nejdřív netopýr, pak opice, zajíček má moc významů (velikonoce).

Jsou vám halt souzený. A jakože trvale bivakují u vás, nebo jsou to turistky?

22.5.2022 10:14

No já teda "bojim, bojim" resp. vůbec nevidím budoucnost růžově a strach bohužel znásobuje to, že jsem rozmazlenec, který vyrostl v blahobytu (jakože vždycky mám co jíst a kde bydlet, teplíčko, světlo) a v míru....a teď mi přijde, že co nezaviní válka a globalizace, tak dorazí EU svými vizemi, které sice mohou vypadat úžasně, ale dopad na obyvatelstvo může být katastrofální...

Ale má cenu se tím zabývat?? Mohu já Sardullah něco změnit? ....Může se na katastrofické scénáře připravit??....No bohužel mám velmi omezené možnosti.

Takže budu prostě žít, jak nejlíp to půjde a až to nepůjde, tak pak se uvidí....

Přesně tak. Abych se třepala, co přijde a kvůli tomu neměla děti a koníčky? Co by toto bylo za život. Já chci od života všechno, co od něho chtít můžu a co jsem schopna zvládnout.
A problémy prostě budu řešit, až přijdou.

22.5.2022 10:15

Jsou vám halt souzený. A jakože trvale bivakují u vás, nebo jsou to turistky?

Nene, ony jsou na jiné zahradě a turistovaly, dokud jsem nezabarikádovala plot. Teď už nikam nemůžou. Ale stejně se občas objeví na silnici. Megý jako správná kólie do okna a řve a řve - husy, kdo vám dal vycházky?! A to nevypnete, dokud nezaženete husy domů. Začínala jsem si myslet, že jsem paranoidní, ale prej je slyšej lidi i půl km daleko, možná je to víc. Takže mám jen alergii na zvuky. Koupím si hypoalergenní granule.

22.5.2022 10:47

Megí, pořiďte si lepší OS a máte po problémech (a po virtuálních husách). :-))

22.5.2022 10:59

Vona by asi radši radu, jak se zbavit těch reálných

Ty granule vám nepomůžou, Megí. Zkoušela jsem to na svoji GallusAlergie. Nepomáhá to.

22.5.2022 11:07

:-) mám někde aj xp, 7, lion, leopard, co zrovna potřebuju... ale ta ifauna jde asi jenom na blbých 10 a to ještě jen jak v kterým prohlížeči :D
no a potřebuji denně affinity nebo indesign a k jabku mám osobní odpor a na linux to nejde... strašně nenávidím, když to něco mají všichni, ani tel. nemám s androidem
prostě dám tu nabídku skrýt... ale je teda mezinárodní den hus?
jinak je to nejhnusnější a nejblbší systém ever
a úplně nejvíc je, jak se různé položky co týden bez Vašeho vědomí přemísťují :D
a pět hvězdiček a zlatýho bludišťáka dávám, že to za kolik let nevyladili, ale už pustili jedenáctky
esi půjdou jak u nás s pivem...
Ha! na druhým ntb to nemám :-)

jo, kdyby se někomu doma válel adobe master cs6 nebo design cs6, koupím

22.5.2022 11:22

:-) mám někde aj xp, 7, lion, leopard, co zrovna potřebuju... ale ta ifauna jde asi jenom na blbých 10 a to ještě jen jak v kterým prohlížeči :D
no a potřebuji denně affinity nebo indesign a k jabku mám osobní odpor a na linux to nejde... strašně nenávidím, když to něco mají všichni, ani tel. nemám s androidem
prostě dám tu nabídku skrýt... ale je teda mezinárodní den hus?
jinak je to nejhnusnější a nejblbší systém ever
a úplně nejvíc je, jak se různé položky co týden bez Vašeho vědomí přemísťují :D
a pět hvězdiček a zlatýho bludišťáka dávám, že to za kolik let nevyladili, ale už pustili jedenáctky
esi půjdou jak u nás s pivem...
Ha! na druhým ntb to nemám :-)

jo, kdyby se někomu doma válel adobe master cs6 nebo design cs6, koupím

Kdybyste si na Linuxu udělala virtuálku, tak by to šlo (pokud by to Váš počítač tedy utáhl). Mohla byste mít myšičku. A kdo má myšičku, může mít i jako spořič electric sheep. :-))

22.5.2022 11:38

Kdybyste si na Linuxu udělala virtuálku, tak by to šlo (pokud by to Váš počítač tedy utáhl). Mohla byste mít myšičku. A kdo má myšičku, může mít i jako spořič electric sheep. :-))

A to je krása, ta ovečka :-) knížku jsem nečetla.
Fóra říkají, že to padá... ale jinak, co máte, je na běžné použití nejlepší, to bez diskuze.

neverend

22.5.2022 14:17
neverend

XXX.XXX.213.247

https://youtu.be/7G00r5dZIJY

Tohle jsou skutečně bezpečné a prakticky nenapadnutelné systémy. Čím méně BFU, tím více bezpečnosti a schopností danný systém má. Linuxové distribuce? Win10? Ehm, ehm. Jedna díra zalepená a hned vzniknou další dvě.

22.5.2022 14:38

„Jestliže porozumíme mechanismům a motivům skupinového myšlení, budeme moci podle svých představ kontrolovat a řídit masy, a to bez jejich vědomí a vůle…“

Edward Bernays (Zakladatel teorie Public Relations)

ane.zka

22.5.2022 14:41
ane.zka

XXX.XXX.12.252

„Jestliže porozumíme mechanismům a motivům skupinového myšlení, budeme moci podle svých představ kontrolovat a řídit masy, a to bez jejich vědomí a vůle…“

https://www.youtube.com/watch?v=S8ov87b6FrI

22.5.2022 14:46
lesnížínka

XXX.XXX.34.57

Což nám teď Rusko předvádí v celé své kráse(či hnusotě) A mám se tomu divit? Lidstvo si nechalo nakukat víru v ,,něco", formou různých náboženství a to ještě nebyl tisk ani internet Stačilo sem poslat dva přesvědčivé chlapy Vlastně ty zaostalé Slovany nebyl asi moc problém na něco utáhnout. Vždycky je několik stran, ke kterým se můžete a taky přikloníte. Jde o to si vybrat.

22.5.2022 15:58
rapotacka11

XXX.XXX.225.176

A daří se....

22.5.2022 16:33

rapotacka11 napsal(a):
A daří se....

Ale jen v Rusku :-)) ( A na ifauně )

22.5.2022 16:58

neverend napsal(a):
https://youtu.be/7G00r5dZIJY

Tohle jsou skutečně bezpečné a prakticky nenapadnutelné systémy. Čím méně BFU, tím více bezpečnosti a schopností danný systém má. Linuxové distribuce? Win10? Ehm, ehm. Jedna díra zalepená a hned vzniknou další dvě.

A můžete mi prozradit, jak mi tam bude šlapat Publisher od Affinity?
Nenapadnutelný je akorát tak stroj, co není v síti.
Jinak fakt chválím, pojďme si koupit strojek a OS, který je drahý a téměř k ničemu - k práci.
Ale IN to bude, to jo :-)

neverend

22.5.2022 17:39
neverend

XXX.XXX.213.247

A můžete mi prozradit, jak mi tam bude šlapat Publisher od Affinity?
Nenapadnutelný je akorát tak stroj, co není v síti.
Jinak fakt chválím, pojďme si koupit strojek a OS, který je drahý a téměř k ničemu - k práci.
Ale IN to bude, to jo :-)

Buď využít alternativu či cloudové služby.

ane.zka

23.5.2022 08:29
ane.zka

XXX.XXX.12.252

Biden: USA by přišly bránit Tchaj-wan. Čína si hraje s ohněm
Dnes 8:10 – Tokio
Spojené státy jsou připraveny použít vojenskou sílu, aby znemožnily Číně zmocnit se Tchaj-wanu. V pondělí to uvedl americký prezident Joe Biden, podle kterého si Čína pohrává s myšlenkou agrese.
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/biden-usa-by-prisly-branit-tchaj-wan-cina-si-hraje-s-ohnem-40397815#source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
to néé, ještě čína do toho, KLDR straší s atomovkou

23.5.2022 09:25

23.5.2022 09:30

23.5.2022 11:26

Holky, ale vsadím se, že vy, který to řešíte, jste hubený jak tyčky.

23.5.2022 11:27

23.5.2022 12:13

23.5.2022 13:07

Ani já

Jj, tam ji mám taky, tam se na ni blbě stoupá.

neverend

23.5.2022 14:31
neverend

XXX.XXX.213.247

Ničeho se nebojte, teď se nám to bude hubnout jedna radost a pohybu budeme mít až nás to bude mrzet.

23.5.2022 14:35
rapotacka11

XXX.XXX.225.176

Věřím tomu, děsí mě to.
Četla jsem , že už jsou na Uk. Poláci ...

23.5.2022 14:40
assil

XXX.XXX.121.3

rapotacka11 napsal(a):
Věřím tomu, děsí mě to.
Četla jsem , že už jsou na Uk. Poláci ...

No prozatím se říká, že jsou tam jako kontraktoři jako jiné národnosti, tak uvidíme.
Jsou tam i Češi, ale nejlepší tweety měl Barbar Cohen, ale ten už se vrátil domů.
Jo a teď někde proběhlo, že Češi nebo Slováci jim s municí posílají čokoládový tyčinky a tak a jsou prej great a chtějí víc, tož kšefty budou po válce.

23.5.2022 14:45

To tak Megí nahodí téma. Jakože naprosto neutrální a hlavně v nadhledu pozitivní. Máte asi tak pikosekundu radost, že se povedlo odpoutat od ošklivého, aspoň na chvilku.

A pak přijde, plivne, otočí, znechutí.

23.5.2022 14:49

Jako já si sedím na rukách, ale už to nevydržím....neverende, co děláte celej den, žijete vůbec? Jako já fakt nevím, ale na vašem místě bych šla asi ..., jak jsou ty vaše příspěvky depresivní.
Vy mně hrozně moc připomínáte jehovisty, ti mě taky vždycky tak s.ali.

Edit: Omlouvám se zde přítomným jehovistům. Vím, že to myslíte dobře, ale děláte to blbě.
A ještě jeden edit: Nechci nikoho nabádat k sebevraždě, proto to mažu, ale mám ty koleje přímo za barákem, tak se to nabízí.

neverend

23.5.2022 15:02
neverend

XXX.XXX.213.247

Jako já si sedím na rukách, ale už to nevydržím....neverende, co děláte celej den, žijete vůbec? Jako já fakt nevím, ale na vašem místě bych šla asi ..., jak jsou ty vaše příspěvky depresivní.

Edit: Omlouvám se zde přítomným jehovistům. Vím, že to myslíte dobře, ale děláte to blbě.
A ještě jeden edit: Nechci nikoho nabádat k sebevraždě, proto to mažu, ale mám ty koleje přímo za barákem, tak se to nabízí.

Omlouvám se, ale já se jako pštros nechovám. To byla paráda "šoupnout" hlavu do písku a problém hned fuč. Notabene v souvislosti s příspěvky o obezitě jsem chtěl jen odlehčit téma. Díky Putinovi ušetříme za výživové poradce a podobné nesmysly a i hodiny strávené nesmyslným plýtváním lidské energie ve "fitku" budou nahrazeny tvrdou a užitečnou prací na polích při zabezpečování tolik nutné obživy. Že mě sežerete zase, že jo?

23.5.2022 15:05

Celej pan profesor.

Pardon, že ruším. Já jen... Jen jsem chtěl... jestli by si někdo z panstva nedal dobrou brazilskou kávu...

23.5.2022 15:08

neverend napsal(a):
Omlouvám se, ale já se jako pštros nechovám. To byla paráda "šoupnout" hlavu do písku a problém hned fuč. Notabene v souvislosti s příspěvky o obezitě jsem chtěl jen odlehčit téma. Díky Putinovi ušetříme za výživové poradce a podobné nesmysly a i hodiny strávené nesmyslným plýtváním lidské energie ve "fitku" budou nahrazeny tvrdou a užitečnou prací na polích při zabezpečování tolik nutné obživy. Že mě sežerete zase, že jo?

To není o pštrosech. Ve fitku jsem nikdy nebyla, výživový poradce netuším, co vlastně je za člověka.
Já jen ŽIJU, zatímco vy přežíváte. V tom je ten rozdíl.
Ale možná ne, možná jen mlžíte, jak ostatně už několikrát.
A mohl byste se na to aspoň pro dnešek vykašlat, co myslíte?

23.5.2022 15:09
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Hujer se hlásí. (Asi by si dal tu kávu.)

23.5.2022 15:12

esi má nevrend problém, proč jej řeší tady a ne u lékaře?
bez urážky, to vůbec, ale tohle jako nějak funguje, plácat se v tom?
jasně, funguje, když mi na to terapeut něco řekne,
ale tohle, tohle teda nikdy nefungovalo a fungovat nebude

a můžu říct, že nějaký jídlo je pak úplně ukradený, když máte v hlavě trápení
a guláš

23.5.2022 15:17

Holky, když vás štvou ty jeho příspěvky, tak přece na ně nemusíte reagovat. A nebude-li nikdo důsledně reagovat, budete-li brát jeho příspěvky jako neviditelné, tak budete mít klid. A debata může dál pokračovat jako by nebyl.

neverend

23.5.2022 15:20
neverend

XXX.XXX.213.247

esi má nevrend problém, proč jej řeší tady a ne u lékaře?
bez urážky, to vůbec, ale tohle jako nějak funguje, plácat se v tom?
jasně, funguje, když mi na to terapeut něco řekne,
ale tohle, tohle teda nikdy nefungovalo a fungovat nebude

a můžu říct, že nějaký jídlo je pak úplně ukradený, když máte v hlavě trápení
a guláš

Tak zrovna Neverend má z Vás úplně nejmenší problém. Na druhém konci světa je celkem "safe". Megi a Vy jste celkem chytré děvče a to Vás fakt za celou dobu nenapadlo proč to dělám a čemu tím sloužím?

23.5.2022 15:21

Holky, když vás štvou ty jeho příspěvky, tak přece na ně nemusíte reagovat. A nebude-li nikdo důsledně reagovat, budete-li brát jeho příspěvky jako neviditelné, tak budete mít klid. A debata může dál pokračovat jako by nebyl.

Když to je jako s tím postavením. Víte, co to dá kolikrát práce?
Ale tak máte pravdu, no.

Víte co, já s tím pánem jakože problém nemám, mně je tak nějak fuck. Mně jen fascinuje ta neodbytná snaha tu diskuzi pořád stáčet tam, kam by chtěl. Fakt jak s tou brazislkou kávou.

23.5.2022 15:24

Varaxi napsal(a):
Hujer se hlásí. (Asi by si dal tu kávu.)

A nařídil si hodinky podle rozhlasu?

23.5.2022 15:33

Když to je jako s tím postavením. Víte, co to dá kolikrát práce?
Ale tak máte pravdu, no.

Víte co, já s tím pánem jakože problém nemám, mně je tak nějak fuck. Mně jen fascinuje ta neodbytná snaha tu diskuzi pořád stáčet tam, kam by chtěl. Fakt jak s tou brazislkou kávou.

Dá práce... no dá, nenechat se strhnout k reakci... Ale ten pocit je fajn.

neverend

23.5.2022 15:51
neverend

XXX.XXX.213.247

Já jsem pořád byl u té obezity. Nikam jsem téma nestočil a upozornil jen na zbytečné obavy z obezity při současné situaci kolem světových zásob potravin. Také pohybu bude víc díky cenám pohonných hmot

23.5.2022 16:02

A nařídil si hodinky podle rozhlasu?

JJ, ale já tipuju, že ta fotka je z Kulovýho blesku.

23.5.2022 16:04

JJ, ale já tipuju, že ta fotka je z Kulovýho blesku.

Vyhráváš Zlatého Bludišťáka.

A prosím, neptej se, jestli bys ho mohla vidět

23.5.2022 16:40
lesnížínka

XXX.XXX.35.187

neverend napsal(a):
Tak zrovna Neverend má z Vás úplně nejmenší problém. Na druhém konci světa je celkem "safe". Megi a Vy jste celkem chytré děvče a to Vás fakt za celou dobu nenapadlo proč to dělám a čemu tím sloužím?

To jste asi v Číně, že? Před pár dny jste nás tady strašil, že nás litujete s těma atomovkama, které to k nám mají pár minut...jenže většina těch ruských je namířena na USA...takže jak?

23.5.2022 16:45

neverend napsal(a):

Mně to nestálo ani za vteřinu přemýšlení.

neverend

23.5.2022 16:56
neverend

XXX.XXX.213.247

lesnížínka napsal(a):
To jste asi v Číně, že? Před pár dny jste nás tady strašil, že nás litujete s těma atomovkama, které to k nám mají pár minut...jenže většina těch ruských je namířena na USA...takže jak?

Já a Vás strašit? To si nevzpomínám tedy. A proč v Číně? Mně stačí být mimo radiační zónu v případě, že by se na Ukrajině fakt něco nepovedlo. Nestraším Vás, je to velmi nepravděpodobné, ale už se mi v životě naplnilo několik nepravděpodobných variant a tak už pan opatrný.

23.5.2022 17:16
lesnížínka

XXX.XXX.35.187

neverend napsal(a):
Já a Vás strašit? To si nevzpomínám tedy. A proč v Číně? Mně stačí být mimo radiační zónu v případě, že by se na Ukrajině fakt něco nepovedlo. Nestraším Vás, je to velmi nepravděpodobné, ale už se mi v životě naplnilo několik nepravděpodobných variant a tak už pan opatrný.

To i babě Vanze Mimo radiační zonu? Jako, že máte přesné mapy, kam to bude padat, i v případě sestřelů? To zřejmě nemá ani to NATO, jste dobrej

23.5.2022 17:21

Ani já

Jela jsem výtahem a s kolegou něco probírala....tak nějak z něj mezi řečí vypadlo :" Děkuji, jste zlatá."
No, podle toho, co ukazuje váha, tam někde to zlato být skutečně musí, jinak to není možné.

Koupila jsem si ale k narozeninám eliptický trenažér, protože poklusávat venku se nyní dlouhému dni moc nedá, tak možná bude zlato postupně ubývat...nebo to taky může být poměrně drahý věšák na prádlo.

23.5.2022 17:27

Jela jsem výtahem a s kolegou něco probírala....tak nějak z něj mezi řečí vypadlo :" Děkuji, jste zlatá."
No, podle toho, co ukazuje váha, tam někde to zlato být skutečně musí, jinak to není možné.

Koupila jsem si ale k narozeninám eliptický trenažér, protože poklusávat venku se nyní dlouhému dni moc nedá, tak možná bude zlato postupně ubývat...nebo to taky může být poměrně drahý věšák na prádlo.

Jé, to mám taky. Na tohle:
"v pokoji je 17°C" :-)

23.5.2022 17:30
lesnížínka

XXX.XXX.35.187

Uf a na ten trenažer máte kdy čas, chuť?? Přilezu z venku někdy kolem 21h, nachystám a zanesu psu večeři a jdu péct buchtu, nebo třeba jen uklidit kuchyni. Sednu si ke compu cca někdy pře 22h, když se zadaří, včera 22.30. Očistím si drž.u, u toho kouknu sem a chrápu

23.5.2022 17:30

Varaxi, jak mám něco přeložit do jazyka, kteréhožto nejsem rodilý ani jiný mluvčí a u kterého neznám žádná pravidla?

23.5.2022 17:33
lesnížínka

XXX.XXX.35.187

Edit: Omlouvám se zde přítomným jehovistům. Vím, že to myslíte dobře, ale děláte to blbě -

23.5.2022 17:33

lesnížínka napsal(a):
Uf a na ten trenažer máte kdy čas, chuť?? Přilezu z venku někdy kolem 21h, nachystám a zanesu psu večeři a jdu péct buchtu, nebo třeba jen uklidit kuchyni. Sednu si ke compu cca někdy pře 22h, když se zadaří, včera 22.30. Očistím si drž.u, u toho kouknu sem a chrápu

Ráno. Na rozdíl od běhotu je to docela neškodné - pro ženskou. Běhot je dupot, to ta kolena a páteř po čtyřicítce už jakože nic moc.
No a je to ten věšák a teploměr :-) Stačí pár minut.

23.5.2022 17:40
lesnížínka

XXX.XXX.35.187

Ráno. Na rozdíl od běhotu je to docela neškodné - pro ženskou. Běhot je dupot, to ta kolena a páteř po čtyřicítce už jakože nic moc.

To mi vyprávějte, zkoušela jsem, málem zdechnula Mám na stolku meteostanici

23.5.2022 17:43

lesnížínka napsal(a):
To mi vyprávějte, zkoušela jsem, málem zdechnula Mám na stolku meteostanici

Nevím, jestli myslíme stejný stroj. A taky asi nebudou všecky stejné. Tady se dá nastavit "námaha" a také seřídit na výšku člověka.

neverend

23.5.2022 17:58
neverend

XXX.XXX.213.247

lesnížínka napsal(a):
To i babě Vanze Mimo radiační zonu? Jako, že máte přesné mapy, kam to bude padat, i v případě sestřelů? To zřejmě nemá ani to NATO, jste dobrej

K tomu nepotřebuji NATO ani mapy, ale stačí zdravý rozum kam by to Vláďa "šoupnul".

23.5.2022 18:20

Spíš večer...bezva to protáhne a uvolní nohy po dlouhém sezení, což považuji před nočním odpočinkem za podstatné.
Možná si časem najdu i 15 minut ráno, ale zatím je to 30 minut večer a film na pc k tomu
Má cca 12 vnitřních programů a dá se prý i něco doplnit v aplikaci, či si nastavit konkrétní trasu někde na světě, ale jsem zatím nezkoušela. Výšku seřiditelnou nemá.

23.5.2022 18:47

Spíš večer...bezva to protáhne a uvolní nohy po dlouhém sezení, což považuji před nočním odpočinkem za podstatné.
Možná si časem najdu i 15 minut ráno, ale zatím je to 30 minut večer a film na pc k tomu
Má cca 12 vnitřních programů a dá se prý i něco doplnit v aplikaci, či si nastavit konkrétní trasu někde na světě, ale jsem zatím nezkoušela. Výšku seřiditelnou nemá.

Nemůžem mít všecko, tento zas nemá aplikaci :-)
Asi nechci věci, co mají aplikace, u pračky, sušičky, myčky, ... jsem to odmítla,
protože už tak se ztrácejí ponožky, na čem by se domluvily, když budou mít
přístup na internety?!

23.5.2022 19:22

Nemůžem mít všecko, tento zas nemá aplikaci :-)
Asi nechci věci, co mají aplikace, u pračky, sušičky, myčky, ... jsem to odmítla,
protože už tak se ztrácejí ponožky, na čem by se domluvily, když budou mít
přístup na internety?!

Na darkwebu by spotřebiče spřádaly plány, kterak Megí postupně zbavit rozumu prostrednictvím psychické tyranie. Tu nezvěstná lžička, tady uzel na tílku, tam zdrcnutá košile na velikost XXS.

Nedejte se! Anarchie nesmí zvítězit!

23.5.2022 19:43

Na darkwebu by spotřebiče spřádaly plány, kterak Megí postupně zbavit rozumu prostrednictvím psychické tyranie. Tu nezvěstná lžička, tady uzel na tílku, tam zdrcnutá košile na velikost XXS.

Nedejte se! Anarchie nesmí zvítězit!

Jakého rozumu?

23.5.2022 20:38
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Varaxi, jak mám něco přeložit do jazyka, kteréhožto nejsem rodilý ani jiný mluvčí a u kterého neznám žádná pravidla?

a) sežeňte si překladatele
b) překladač a počítejte, že to bude blbě, i když u toho strávíte celý den
c) metodou ŽAVES (žádný velký sra...): I mean the thing which is in my language known as „halušky“

23.5.2022 21:02

:-) :-) :-) díky

neverend

23.5.2022 22:20
neverend

XXX.XXX.213.247

Jak vidno tak už jste se vykecali a proto teď zase já bych prosil prostor.

https://youtu.be/EHVZxw3ALm4

neverend

23.5.2022 22:35
neverend

XXX.XXX.213.247

https://youtu.be/hnZ-Ko6b3MM

Ještě jednu aktualitu si dovolím.

23.5.2022 22:41
lesnížínka

XXX.XXX.35.187

Nevím, jestli myslíme stejný stroj. A taky asi nebudou všecky stejné. Tady se dá nastavit "námaha" a také seřídit na výšku člověka.

Oj, někdy mi nedojde, že nestačí si něco myslet a myslet si, že stejně myslí i dotyčný omlouvám se, myslela jsem na to běhání Na to mám běžecký pás. Na tomhle jsem popravdě nikdy nezkoušela, kdysi jen na obyč rotopedu, ale na tom mě to v sedě zase nebavilo a bolela prd...

ane.zka

23.5.2022 22:46
ane.zka

XXX.XXX.12.252

Nechcete založit Koronavirus II? Nebo pod nějakým krycím názvem? Nebo to naopak hecnout a dát 100 000 příspěvků

neverend

23.5.2022 23:07
neverend

XXX.XXX.213.247

ane.zka napsal(a):
Nechcete založit Koronavirus II? Nebo pod nějakým krycím názvem? Nebo to naopak hecnout a dát 100 000 příspěvků

Toto je vlákno s paralelní schopností obsáhnout všechna i v budoucnu založená vlákna. Dosáhli jsme něčeho o čem jinde mohou jen snít. Jedno vlákno o všem.

24.5.2022 12:20

ane.zka napsal(a):

Není třeba, K II založí na podzim vláda ;-)

Za celý týden jsem nepotkala psovoda, co by řezal psa.
Kletba prolomena!

24.5.2022 12:36

Není třeba, K II založí na podzim vláda ;-)

Za celý týden jsem nepotkala psovoda, co by řezal psa.
Kletba prolomena!

Nechci být pesimista, ale je teprve úterý.

24.5.2022 13:24

Zeptám se vás starších : Musely jste si někdy koupit ve škole fotku Lenina (Brežněva, Stalina...)
Já ne, ale nejsem sama na světě.
To v dnešních apolitických školách prodávají dětem fotky Zelenskyho za 200,--

24.5.2022 13:24

Nechci být pesimista, ale je teprve úterý.

:-) :-)
tak já ani nevím, co za den je, beru to za týden zpět
což bylo také asi teda úterý a taky jsem nevěděla, co je to za den
:)

ane.zka

24.5.2022 14:03
ane.zka

XXX.XXX.12.252

Zeptám se vás starších : Musely jste si někdy koupit ve škole fotku Lenina (Brežněva, Stalina...)

Zelensky je úplně srovnatelný s Leninem, Stalinem, úplně:) I ty okolnosti že?

24.5.2022 14:18

Zdroj?

24.5.2022 14:20
Varaxi

XXX.XXX.150.244

ane.zka napsal(a):
Zelensky je úplně srovnatelný s Leninem, Stalinem, úplně:) I ty okolnosti že?

To je irelevantní. Nabízet dětem obrázek politika mi přijde přes čáru, ať je ten politik kdokoli.
(Za předpokladu, že je to pravda, žejo.)

24.5.2022 14:25

Zamítá se. Máte na svědka nějaké další otázky? Dismissed.

24.5.2022 14:29

Možná je to forma sbírky? Nevím, přemýšlím, proč by to škola jinak dělala.

24.5.2022 14:43

Za mého dětství se vybíralo na kde co - na Vietnam, a další rozvojové země orientující se k socialismu. Bylo to povinné, a ani obrázek politika jsme za to nedostali.

24.5.2022 15:42
assil

XXX.XXX.121.3

Citát z nějaký diskuze
Nemůžu uvěřit, že už je období opičích neštovic a já ještě ani nesundal ukrajinskou výzdobu."

24.5.2022 15:46

a to si to ty děti musí kupovat?

24.5.2022 15:54
lesnížínka

XXX.XXX.41.214

Myslím, že ne, nevzpomínám si. Proč taky, pokud by socialistická škola chtěla, tohle dětem narvat, dá jim to jako dárky a platíte to vy
Pokud je to pravda, prostě obchod, nebo jak tu někdo psal, forma sbírky. Jsem si naprosto jistá, že pokud to není celé blbost, tak si je rozhodně kupovat nemusí.
A kartičky fotbalistů, hokejistů, ragbystů, zpěváků či nevím koho, se kterýma se ve školách léta obchoduje vám nevadí?

24.5.2022 16:15

lesnížínka napsal(a):
Myslím, že ne, nevzpomínám si. Proč taky, pokud by socialistická škola chtěla, tohle dětem narvat, dá jim to jako dárky a platíte to vy
Pokud je to pravda, prostě obchod, nebo jak tu někdo psal, forma sbírky. Jsem si naprosto jistá, že pokud to není celé blbost, tak si je rozhodně kupovat nemusí.
A kartičky fotbalistů, hokejistů, ragbystů, zpěváků či nevím koho, se kterýma se ve školách léta obchoduje vám nevadí?

Však si sama odpovězte - vážně nevidíte rozdíl?
Ve škole se o politice mluvit má, ale ne tak, že toto je správné a tamto ne. Neříkám Hitler atp.
Měli jsme na základce takového ředitele, měl nás na občanku, naštěstí až v devítce, takže mně ty kecy byly ukradené, ale jestli takto vyprávěl páté třídě...
Toto bude asi sbírka... akorát teda nevim, co s obrázkem, kdyby mi
dali třeba pedro s tetováním!

neverend

24.5.2022 16:29
neverend

XXX.XXX.213.247

Zelensky byl za dvě kila a za kolik je Putin?

24.5.2022 17:35

Zdroj?

Osobní. Neteřinka v Ústí ho má na stole. Za 200,--. No nekupte to!

24.5.2022 17:40

Možná je to forma sbírky? Nevím, přemýšlím, proč by to škola jinak dělala.

Sbírka a kult osobnosti je zatraceně rozdíl.

24.5.2022 17:43

Taky jsem pěstovala kult osobnosti. Já si vůbec nevybrala špatně :

https://www.youtube.com/watch?v=Mr4tvcWz9C0

ane.zka

24.5.2022 17:47
ane.zka

XXX.XXX.35.223

Osobní. Neteřinka v Ústí ho má na stole. Za 200,--. No nekupte to!

A to jim jako nabízí samotná škola jo? Nebyla tem nějaká přednáška, akce?

24.5.2022 17:48

a to si to ty děti musí kupovat?

Zkuste si to nekoupit. Jinak už to, že jim to nabízejí je prasárna. Škola má být apolitická.

ane.zka

24.5.2022 18:03
ane.zka

XXX.XXX.35.223

Ono je to trošku jak s Romy, jsou často inteligentní, slušní a vzdělaní, ale to co se o nich říká nějaký důvod má. Možná to mají trochu v krvi, možná to je kulturou a výchovou...

24.5.2022 18:25

Není to ani koronavirus ani válka, jenom telátka :-))

24.5.2022 18:26

Zkuste si to nekoupit. Jinak už to, že jim to nabízejí je prasárna. Škola má být apolitická.

Jak - zkuste si to nekoupit? Co se stane? Bude dítě vyloučeno ze školy, nebo bude stát na hanbě, nebo ...?
Nechápu. Co nechci, nekoupím. A jestli to dětem postavili tak, že je to sbírka na Ukrajinu, tak musí být dobrovolná. Dvě stovky je dost peněz a přece nemohou nikoho nutit k přispění. A jestli pak děcka za ten příspěvek dostaly fotku...

Co na to školský úřad?

24.5.2022 18:33

Jak - zkuste si to nekoupit? Co se stane? Bude dítě vyloučeno ze školy, nebo bude stát na hanbě, nebo ...?
Nechápu. Co nechci, nekoupím. A jestli to dětem postavili tak, že je to sbírka na Ukrajinu, tak musí být dobrovolná. Dvě stovky je dost peněz a přece nemohou nikoho nutit k přispění. A jestli pak děcka za ten příspěvek dostaly fotku...

Co na to školský úřad?

Vyloučeno ze školy určitě nebude - to by muselo mít splněnou povinnou. Ale podobný případ odmítnutí....dítě bylo protahováno ředitelnou i s otcem.
Co na to školský úřad nevím - neřešila jsem - ani mi to nepřísluší.
Hlavně jde o to-ten nápad, ten obrázek tahat do základní školy. Nemá tam co dělat.
Zažila jsem ještě učebnice s vytrhaným Stalinem. Vytrhávali ho ti starší. Bohužel mi to připadá příliš podobné.
A přijde mi smutné, že vy ( ne vy osobně, ale vy mladší ) tu podobnost nevidíte a můžete snad něco takového obhajovat.

24.5.2022 18:48

Vyloučeno ze školy určitě nebude - to by muselo mít splněnou povinnou. Ale podobný případ odmítnutí....dítě bylo protahováno ředitelnou i s otcem.
Co na to školský úřad nevím - neřešila jsem - ani mi to nepřísluší.
Hlavně jde o to-ten nápad, ten obrázek tahat do základní školy. Nemá tam co dělat.
Zažila jsem ještě učebnice s vytrhaným Stalinem. Vytrhávali ho ti starší. Bohužel mi to připadá příliš podobné.
A přijde mi smutné, že vy ( ne vy osobně, ale vy mladší ) tu podobnost nevidíte a můžete snad něco takového obhajovat.

Tak pozor, já to neobhajuji. Ale, a to promiňte, zdráhám se uvěřit, že si děti musely koupit za dvě stovky fotku Zelenského, a zdráhala bych se uvěřit i kdyby šlo o jakéhokoliv jiného představitele státu či politika.
A jestli to tak fakt je, s gustem bych si popovídala s ředitelem školy a hned následně se zástupcem zřizovatele školy.

24.5.2022 19:14
rapotacka11

XXX.XXX.225.176

Třeba měli besedu a tam jim toho
úžasňáka nabízeli ...

Ten druhý bude zapomenut, jeho fotky netřeba.
https://www.facebook.com/watch/?v=987655528410695
""""""""""""""""""""""""""""""""""

Nám fotky nenabízeli, ani v pionýrských krojích jsme
nemuseli chodit denně do školy, jako Aleš Valenta,
který tím trpěl a zmínil to v TV.
Jo a o parašutistech - atentát - Heydrich, jsme se učili
a byli jsme v tom kostele, farář nás provázel.
Teď jsem slyšela, že se o nich nesmělo mluvit.
Nechápu kdy-kde jsem to žila.

Teď ve zprávách říkali, že se nakaženci nakazili tou
"opičárnou" na hudebním festivalu. Na FB jsem četla,
že to byla ta slavná slavnost těch jinýchsexuálů.
Grand Pride nebo jak se to píše.

24.5.2022 19:52

rapotacka11 napsal(a):
úžasňáka nabízeli ...

Kdy se o atentátu na Heydricha a o Kubišovi a Gabčíkovi nesmělo mluvit???

24.5.2022 19:58

Za 200 Kč fotografii?
To bych si už raději koupila polštář za 400 Kč....už ho ale nemají a taky v posteli by to asi vypadalo trochu divně

Nevím, jestli má být škola apolitická. Nejsem si úplně jista.
Zároveň ale rozhodně nesouhlasím s tím, že pokud se pořádá sbírka na Ukrajinu formou příspěvků za fotografii Zelenského, že je to nutně "politické" v tom pejorativním významu - vybírá se na zemi, kterou bezdůvodně napadl okupant, zabírá její území a zabíjí její občany.

Jak jste neteřince vysvětlila Vy, orionko, kdo je ten pán na fotce a proč se na jeho zemi vybírají peníze?

24.5.2022 20:00
rapotacka11

XXX.XXX.225.176

Balu
Včera nebo v neděli to bylo v TV.
Pan Ebr?
Bylo by mi to úplně fuk.
Na TV se dívají děti - spravedlivá, čistá srdce ...
Ano, podprahově to do nich sypou ...
a daří se.

24.5.2022 20:18

Tak pozor, já to neobhajuji. Ale, a to promiňte, zdráhám se uvěřit, že si děti musely koupit za dvě stovky fotku Zelenského, a zdráhala bych se uvěřit i kdyby šlo o jakéhokoliv jiného představitele státu či politika.
A jestli to tak fakt je, s gustem bych si popovídala s ředitelem školy a hned následně se zástupcem zřizovatele školy.

Já takovou formu přispívání nemám ráda. Ono je to samozřejmě dobrovolný, ale.....pokud jsem v kolektivu, kde většina dětí resp. rodičů přispěje a je tam pár "černých ovcí", které nepřispějou, tak v dnešní době a teď to říkám čistě teoreticky, nemám žádné info z praxe, tak v dnešní době může být na takového nepřispěvatele nazíráno, jakože nechce podpořit Ukrajinu.

A asi jsem na podobné věci citlivá, ale prostě obrázek Zelenského?? To jako vážně?? Nevím proč, ale to by mi na tom vadilo nejvíc....vadilo by mi to i kdyby to byl jiný prezident jiné země na kterou bych přispěla.

24.5.2022 20:19

rapotacka11 napsal(a):
Balu
Včera nebo v neděli to bylo v TV.
Pan Ebr?
Bylo by mi to úplně fuk.
Na TV se dívají děti - spravedlivá, čistá srdce ...
Ano, podprahově to do nich sypou ...
a daří se.

Kdo je pan Ebr? Co do dětí podprahově sypou?

Dětí mají především poučit o historii o současné situaci rodiče, Ti mají vysvětlovat, objasňovat a případně uvádět na pravou míru. Dětí by měly vědět, co se děje. Měly by vědět, že Rusko napadlo bezdůvodně Ukrajinu, a ta se brání. A západní země včetně té naší, ji pomáhají. A taky by měly znát a poznat na fotce Zelenského i Putina.

K té fotce Zelenského - nic o tom vlastně nevíme. Obecně, pokud se mi v chování školy něco nelíbí, řeším to s učitelkou, když neuspěji, tak s ředitelem, když opět neuspěji, tak se zřizovatelem, školský odborem a tak podobně.

24.5.2022 20:23
rapotacka11

XXX.XXX.225.176

Nebudu s vámi slovíčkařit.
každý vnímáme jinak

24.5.2022 20:40

Za 200 Kč fotografii?
To bych si už raději koupila polštář za 400 Kč....už ho ale nemají a taky v posteli by to asi vypadalo trochu divně

Nevím, jestli má být škola apolitická. Nejsem si úplně jista.
Zároveň ale rozhodně nesouhlasím s tím, že pokud se pořádá sbírka na Ukrajinu formou příspěvků za fotografii Zelenského, že je to nutně "politické" v tom pejorativním významu - vybírá se na zemi, kterou bezdůvodně napadl okupant, zabírá její území a zabíjí její občany.

Jak jste neteřince vysvětlila Vy, orionko, kdo je ten pán na fotce a proč se na jeho zemi vybírají peníze?

Nebo tenhle ?

https://www.youtube.com/watch?v=b8dSNKVdlgs

Radši nic nevysvětluji a nechám to na paní učitelce ( případně na taťkovi, který ta 2 kilča dal.)
Pamatujete? Ale ve škole to neříkej! Pořád se o tom přece mluví.

24.5.2022 20:51

"Dětí mají především poučit o historii o současné situaci rodiče"

A když to vidí jinak, tak potom přichází ta kouzelná věta : Ne, abys to řekl ve škole.

Fakt to je, snad jste pochopila, že se nejedná o mé dítě, ale neteř, která má své rodiče a mě rozhodně nepřísluší zasahovat do její výchovy.
Já jsem se s vámi jenom podělila o své rozhořčení....a to je všechno, co s tím můžu udělat.
Ale možná, že předpokládáte, že se jedná o mou dceru a neteří ji maskuji. Nejedná. Už dávno nemám děti školou povinné.

A ten kult je se Stalinem podobnost čistě náhodná!

24.5.2022 20:57
Dasvo

XXX.XXX.72.213

Orionko, nezlobte se, Vaše příspěvky se snažím nekomentovat, protože Vám nerozumím. Tohle je ale totálně mimo mísu. Vy opravdu vidíte podobnost mezi Stalinem a Zelenským? Takovou zaslepenost fakt nechápu. K ženám se snažím chovat slušně a galantně, na toto mě ale napadají jen sprostá slova. Je mi Vás upřímně líto.

Jestli má Vaše neteř fotku Zelenského na prodej, beru ji. Dám 300.

ane.zka

24.5.2022 20:58
ane.zka

XXX.XXX.35.223

To je nějaký divný

24.5.2022 20:59

https://www.watchdogmediainstitute.com/p/blog-page.html

Je to dlouhé, je toho hodně.......a tentokrát ani nevím, komu to fandí.
Neznalost angličtiny mě pronásleduje.

24.5.2022 21:05

Dasvo napsal(a):

Orionko, nezlobte se, Vaše příspěvky se snažím nekomentovat, protože Vám nerozumím. Tohle je ale totálně mimo mísu. Vy opravdu vidíte podobnost mezi Stalinem a Zelenským? Takovou zaslepenost fakt nechápu. K ženám se snažím chovat slušně a galantně, na toto mě ale napadají jen sprostá slova. Je mi Vás upřímně líto.

Jestli má Vaše neteř fotku Zelenského na prodej, beru ji. Dám 300.

Já jsem nenapsala, že je podobnost mezi Zelenským a Stalinem ! Vkládáte mi do písmenek něco, co tam není. Já jsem psala o vytvoření kultu !

A s tím prodejem nevím, na to je příliš malá. Možná za pár let bude dražit.

24.5.2022 21:20

Já jsem nenapsala, že je podobnost mezi Zelenským a Stalinem ! Vkládáte mi do písmenek něco, co tam není. Já jsem psala o vytvoření kultu !

A s tím prodejem nevím, na to je příliš malá. Možná za pár let bude dražit.

Já teda vytváření kultu Zelenského nepozoruji.

24.5.2022 21:57
assil

XXX.XXX.121.3

"Dětí mají především poučit o historii o současné situaci rodiče"

A když to vidí jinak, tak potom přichází ta kouzelná věta : Ne, abys to řekl ve škole.

Fakt to je, snad jste pochopila, že se nejedná o mé dítě, ale neteř, která má své rodiče a mě rozhodně nepřísluší zasahovat do její výchovy.
Já jsem se s vámi jenom podělila o své rozhořčení....a to je všechno, co s tím můžu udělat.
Ale možná, že předpokládáte, že se jedná o mou dceru a neteří ji maskuji. Nejedná. Už dávno nemám děti školou povinné.

No dítě snad běžně dvě stovky nemívá, takže to koupili rodiče, tak o co jde?

24.5.2022 22:02

Já teda vytváření kultu Zelenského nepozoruji.

Pak nevíte, co je to kult osobnosti.

24.5.2022 22:19

Pak nevíte, co je to kult osobnosti.

Když myslíte...

neverend

24.5.2022 22:25
neverend

XXX.XXX.213.247

Někdo kdo vede národ a potažmo Evropu na smrt musí být silná osobnost. Třeba já bych si fotku taky koupil. Ty s Hitlerem mají totiž dnes obrovskou cenu. Je jedno že válku prohrál, ale kult osobnosti (kdyby jen své) vytvořil dokonale. Rusko porazilo Hitlerovské Německo a přesto jejich zbraně, vybavení a symboly jsou jen zlomek ceny těch německých. Takový STG 44 je zhruba milion korun a spíš víc. Tak celá Ukrajina má velmi nacionálního vůdce a jestli tady někdo ještě myslí, tak by se lehce v budoucnu mohlo stát, že budou nebezpeční i pro nás. Stačí možná jen zklamat v této válce a směr Ukrajiny kterým se bude ubírat může být zcela překvapivý. Selhání by mohlo být chápáno jako zrada a nacionalisti jsou v tomto ohledu velmi citlivý.

ane.zka

24.5.2022 22:40
ane.zka

XXX.XXX.35.223

neverend napsal(a):
Někdo kdo vede národ a potažmo Evropu na smrt musí být silná osobnost. Třeba já bych si fotku taky koupil. Ty s Hitlerem mají totiž dnes obrovskou cenu. Je jedno že válku prohrál, ale kult osobnosti (kdyby jen své) vytvořil dokonale. Rusko porazilo Hitlerovské Německo a přesto jejich zbraně, vybavení a symboly jsou jen zlomek ceny těch německých. Takový STG 44 je zhruba milion korun a spíš víc. Tak celá Ukrajina má velmi nacionálního vůdce a jestli tady někdo ještě myslí, tak by se lehce v budoucnu mohlo stát, že budou nebezpeční i pro nás. Stačí možná jen zklamat v této válce a směr Ukrajiny kterým se bude ubírat může být zcela překvapivý. Selhání by mohlo být chápáno jako zrada a nacionalisti jsou v tomto ohledu velmi citlivý.

Zelensky nakonec ovládne svět

24.5.2022 22:51
lesnížínka

XXX.XXX.41.122

neverend napsal(a):

Tak tohle už vypadlo z huby někomu před váma, že by Andor? A tomu to nakukal kdo zase? Nejspíš nějaký americký republikán Jak jste psal, že nestrašíte, tak strašíte, zase. Před Ukrajinou byla vyzbrojená celá Evropa, i když teď vidíme, že ne dostatečně, ale velmi dostatečně třeba Finové, jen se to k nám nějak nedoneslo. Tedy k nám, vy jste jistě věděl, tak nechápu, proč už jste tady léta nestrašil těma Finama, kteří nám můžou být sakra nebezpeční

24.5.2022 22:55
lesnížínka

XXX.XXX.41.122

Však si sama odpovězte - vážně nevidíte rozdíl?
Ve škole se o politice mluvit má, ale ne tak, že toto je správné a tamto ne. Neříkám Hitler atp.
Měli jsme na základce takového ředitele, měl nás na občanku, naštěstí až v devítce, takže mně ty kecy byly ukradené, ale jestli takto vyprávěl páté třídě...
Toto bude asi sbírka... akorát teda nevim, co s obrázkem, kdyby mi
dali třeba pedro s tetováním!

Jste si taky odpověděla sama. Hitler tedy chápu, že je podle vás špatnej a je dobře, že se o tom učí a Putin? A Zelenskyj? Měla jsem za to, že normální dospělý člověk, je schopný odlišit dobro od zla, ale poslední dobou...no nevím, kde se stala chyba Jo vím, už jsem to psala: soudruzi měli být postavení mimo zákon. Nacistická nálepka by jim taky slušela.

24.5.2022 23:11

lesnížínka napsal(a):
Jste si taky odpověděla sama. Hitler tedy chápu, že je podle vás špatnej a je dobře, že se o tom učí a Putin? A Zelenskyj? Měla jsem za to, že normální dospělý člověk, je schopný odlišit dobro od zla, ale poslední dobou...no nevím, kde se stala chyba Jo vím, už jsem to psala: soudruzi měli být postavení mimo zákon. Nacistická nálepka by jim taky slušela.

Hitlera na základce neprodávaj. Asi. Děti nejsou dospělí.

ane.zka

24.5.2022 23:26
ane.zka

XXX.XXX.35.223

Po svržení afghánské vlády hnutí Tálibán ujišťovalo, že nedopustí útoky na sousední státy ze svého území. Po necelém roce u moci je jasné, že sliby nesplnilo.

Taky pořád jen slibují

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-islamsky-stat-chysta-dzihad-ve-stredni-asii-sbira-sily-i-k-utokum-na-zapad-203339#source=hp&seq_no=19&utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

neverend

24.5.2022 23:57
neverend

XXX.XXX.213.247

lesnížínka napsal(a):
Tak tohle už vypadlo z huby někomu před váma, že by Andor? A tomu to nakukal kdo zase? Nejspíš nějaký americký republikán Jak jste psal, že nestrašíte, tak strašíte, zase. Před Ukrajinou byla vyzbrojená celá Evropa, i když teď vidíme, že ne dostatečně, ale velmi dostatečně třeba Finové, jen se to k nám nějak nedoneslo. Tedy k nám, vy jste jistě věděl, tak nechápu, proč už jste tady léta nestrašil těma Finama, kteří nám můžou být sakra nebezpeční

Vidíte, to ani nevím kdo to kdy před mou " maličkostí" přednesl. Ostatně mě to ani nikdy nezajímalo. Nikoho nepotřebuji k tomu, abych si utvářel své názory.

To nesmíte tak brát Lesnížínko, jsou to jenom úvahy o možném vývoji situace za pár let a nebo nikdy. Straší každý kdo před něčím varuje. Možnost je i vznik vojenského konfliktu mezi Čínou a USA a pak dojde k oslabení pomoci Ukrajině. Možností je spousty, ale pro život je důležité o nich vědět. Věřte mi, že pokud budete čekat na nějaké oficiální zprávy či informace, bude dávno pozdě přemýšlet co teď. Já si tedy spíš myslím, že nedojde válka do Evropy, ale smete nás ekonomicky. Pořád mám stejný názor, že Rusko se mělo brát vážně a získat tak čas kdy se připravit. Vím že armády NATO nejsou zdaleka ve stavu schopné čelit konfliktu takového rozsahu jaký by byl s mobilizovaným Ruskem. Koukněte na stav Německé armády, to je zoufalé. Výsledek špatné dlouholeté politiky celé Evropy. Tak dobrou.

neverend

25.5.2022 01:46
neverend

XXX.XXX.213.247

A něco na ráno u Vás.
https://youtu.be/bFhQnXyEYSI

25.5.2022 05:38

rapotacka11 napsal(a):
úžasňáka nabízeli ...

Nebyl ho hudební festival

Ani pride.

Byl to "festival" teplýho fetiše.

Asi hustá akce, kde šimpanz bonobo vypadá jako univerzitní profesor.

25.5.2022 06:52
lesnížínka

XXX.XXX.40.62

Hitlera na základce neprodávaj. Asi. Děti nejsou dospělí.

Putina taky ne a doufám, že se zařadí po jeho boku a bude označený jako symbol propagace fašismu. Děti to neodliší, proto jsou tam učitelé. A měli by umět říct, kdo je Hitler i kdo je Putin.

25.5.2022 07:26

ane.zka napsal(a):
Po svržení afghánské vlády hnutí Tálibán ujišťovalo, že nedopustí útoky na sousední státy ze svého území. Po necelém roce u moci je jasné, že sliby nesplnilo.

Taky pořád jen slibují

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-islamsky-stat-chysta-dzihad-ve-stredni-asii-sbira-sily-i-k-utokum-na-zapad-203339#source=hp&seq_no=19&utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tak uvěřit muslimům, pro které není trestné lhát nevěřícím, ba se to považuje za žádoucí lstivost, může jen naiva - slušně a korektně řečeno.

25.5.2022 07:46
lesnížínka

XXX.XXX.40.62

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-epicentrum/713247/velvyslanec-perebyjnis-ukrajinci-umiraji-za-evropske-hodnoty-nato-se-ruska-prilis-boji.html
Poslední odstavec stačí. Jestli to nebude tím, že jim Rusáci slíbili, že to obilí ukradnou a přivezou...to je jednoduché a ještě se na tom napakujou Je mi z té země prostě na blití

25.5.2022 07:48
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

Dokázali (i neverend) by jste napsat 10 věci, které vás včera potěšily?
Tohle po ránu číst je

- cvičení ráno v lese
- zdravé děti
- veselí pejsci
- svagrova udělala ve 40ti maturitu
- měla jsem svátek, spousta milých sms
- manžel griloval maso k večeři
- pršelo
- hokejisté vyhráli nad USA
- tátu přeložili v nemocnici už na rehabilitace
- dceři se povedla písemka z jeji "oblíbené "fyziky

Hezký den

25.5.2022 07:48

lesnížínka napsal(a):
Putina taky ne a doufám, že se zařadí po jeho boku a bude označený jako symbol propagace fašismu. Děti to neodliší, proto jsou tam učitelé. A měli by umět říct, kdo je Hitler i kdo je Putin.

Nevím, kdo Vám to řekl. Náš dějepisář byl skvělý. Mě to sice vůbec nebavilo, naučila jsem se jen kvůli známce a dělala cokoli, jen ne pozorně poslouchat, ale
co mi řeklo, že ten A.H. byl asi nedobrý člověk?
Zmínka o tom, že nahnal miliony lidí do táborů smrti.
Postavit kemp s krematoriem prostě nemohlo mít jiný účel.
Jít to války, když máme moderní věci jako skype, nemá jiný účel, než vraždit a krást.
A já už ve školce věděla, že třeba krást se nemá. Jednoduchý důvod - ubližuje to.
Chápu (trochu), proč je fotografie prezidenta ve třídě. Našeho. Nechápu, proč by mi učitel měl říkat, co si mám myslet.
A vidím, že dnešní děti nejsou tak daleko, jako jsme byli my. Neříkám hloupější!
Ale ovlivnitelnější ano.
Já si ten názor poslechnu, možná nad tím budu i přemýšlet. Ale já jsem dospělá.
To dítě a jeho mysl, názory, budoucí chování a tak podobně, to je utvářené
rodiči, sourozenci, spolužáky, vyučujícím.
Tak si říkám, co by mi asi rodiče řekli na to, být pedagog,
kdybych dětem vyprávěla, že ten prezident asi není úplně nejlepší, když
zvolil cestu "do posledního muže" (tak mi to v jednu chvíli připadalo a už to nesleduji).

25.5.2022 08:02

Moje desítka za včerejšek:

1. zdravá rodina
2. pršelo
3. pes žral bez keců
4. pes chtěl na procházku
5. pes chodil líp, než předešlý den
6. pes nemá průjem
7. déšť mi umyl auto
8. paní kosová znovu zasedla na hnízdo