Jaké jsou nejlepší granule pro psy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2022 23:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Normalne ma fena prujem PRED porodem, kdyz se na porod chysta. I zvraci PRED
Behem porodu a hlavne po porodu - prujem a zvraceni - uz tak zadouci neni.
V idealnim prubehu porodu - at si zere, co chce.
U dlouheho porodu, zvlast kdyz ty placenty uz nejsou OK - ji to moc pozitiv neprinese, kdyz sezere uplne vse.
Da se podporit i jinak.

Máte na kometu nějakou pifku, nějak nerozumím, proč se zde dohadujete. Mám také pár porodů s fenami za sebou, kupodivu průjem před porodem neměly, blinkly si ve vysoké březosti, při porodu vůbec. Pořád nechápu, co mají být "placenty ne OK", zadržené asi sežrat po injekci od veta nenechám, ne? Moc nechápu, proč se zde durdíte, z mé zkušenosti placenty požrané fenou opravdu sloužily jako zdroj energie, podpora laktace, vědomí, že jéééjééj, já vyprdla štěně, celkově prostě k psychické pohodě rodicí feny. Plus lepší průběh čistění feny po porodu. Dlouhý porod - myslíte problematický s jedním velkým štěnětem? Zde byla řeč snad o normál porodech u fen.

27.11.2022 08:27

ne.
mela jste na mysli, ze ma doplnovat energii z neceho, co uplne neni vhodne na doplnovani energie.
aneb - pokud fena zere neco bilkovinneho - je to opravdu dobry, jediny zdroj - prave energie?

Slouzi k necemu jinemu - hormonalni podpora porodu + doplneni ztracenych latek

Ano, bílkoviny jsou zdrojem energie.

27.11.2022 12:26

Máte na kometu nějakou pifku, nějak nerozumím, proč se zde dohadujete. Mám také pár porodů s fenami za sebou, kupodivu průjem před porodem neměly, blinkly si ve vysoké březosti, při porodu vůbec. Pořád nechápu, co mají být "placenty ne OK", zadržené asi sežrat po injekci od veta nenechám, ne? Moc nechápu, proč se zde durdíte, z mé zkušenosti placenty požrané fenou opravdu sloužily jako zdroj energie, podpora laktace, vědomí, že jéééjééj, já vyprdla štěně, celkově prostě k psychické pohodě rodicí feny. Plus lepší průběh čistění feny po porodu. Dlouhý porod - myslíte problematický s jedním velkým štěnětem? Zde byla řeč snad o normál porodech u fen.

jestli to tak vyznelo -tak nemelo

12.3.2023 13:52
MartasHuch

XXX.XXX.224.49

My používáme lisované granule, značka ExPress a spokojenost.

Upraveno Adminem 12.3.2023 v 14:39 - odkaz na e-shop

12.3.2023 13:56
lupus4

XXX.XXX.205.61

MartasHuch napsal(a):
My používáme lisované granule, značka ExPress a spokojenost.

Upraveno Adminem 12.3.2023 v 14:39 - odkaz na e-shop

Baví tě tahle práce ?

25.4.2023 07:10
Simonitta

XXX.XXX.42.143

Já nakupuju granule na Marppetfood. Mají výborné složení bez obilovin, takže pejsek nemá zbytečně zatížené zažívání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík