Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Informace pro předplatitele
Sdílet:

Informace pro předplatitele

Všeobecné

Při zabezpečování předplatného v roce 2000 docházelo poměrně často k problémům, považujeme proto za nutné celou situaci vysvětlit. 

O předplatném

Předplatné pro Faunu zajišťuje v plné šíři společnost Předplatné tisku s.r.o. Tato přešla v měsíci září na nový systém v organizaci předplatného. Celá správa je nyní důsledně řízena počítačem. To přináší na jedné straně výhody, na druhé však i určité nevýhody, zvlášť v přechodném období. K „nevýhodám“ např. patří okamžité vyřazení nezaplaceného nebo i zpožděně zaplaceného předplatného. V přechodném období byly vyřazeny i sporné nebo nepřesné objednávky z dřívější doby. V tomto případě si předplatitel musí předplatné sám znovu objednat.

Výhody

K výhodám systému patří velice přesná evidence všech údajů včetně reklamací.
Co z toho plyne pro nás - především je nutné včas hradit předepsané předplatné a v případě jakéhokoliv problému, např. nedodání Fauny nebo zpožděného dodání, ihned toto reklamovat (znovu moc prosíme - IHNED REKLAMUJTE - to je základ k tomu aby vše fungovalo). K tomuto účelu je zřízena BEZPLATNÁ LINKA 0800171181. Každá taková reklamace je evidována a prověřována. Doručovatel své chyby pocítí na mzdě, případně až na ztrátě zaměstnání. To vše by mělo vést k dokonalosti při doručování předplatného.
Přes problémy, které se v roce 2000 projevili, věříme, že tento systém bude do budoucna dobře fungovat. 

Jak objednat?

Děkujeme těm, kteří s námi toto přechodné období vydrželi a těm, kteří by si FAUNU chtěli pro rok 2001 předplatit, sdělujeme jak na to:
telefonicky: 05/41233232
faxem: 05/41616160
e-mailem: [email protected]
písemně: Předplatné tisku,s.r.o.
Abocentrum
Moravské náměstí 12d
P.O.BOX 351
659 51 Brno

Autor textu: Redakce Fauny
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru