11.6.2026 11:47
Darujem klapavku obecnú
Daruji Klapavku obecnou - Má cca 5,5 roka. Žila v rodine, kde jej už nevedi...
Klapavky v přírodě obývají klidné části řek, jezer a zavlažovacích kanálů, kde se drží v mělkých, pomalu tekoucích vodách. Jsou aktivní ve dne i v noci. Pokud mám...
| Latinský název | Sternotherus odoratus |
|---|---|
| Země původu | východ a jihovýchod USA, jižní Kanada |
| Délka života v zajetí | více než 15 let |
| Velikost v dospělosti | 12-14 cm |