- Vše (2435)
- Američtí papoušci (451)
- Asijští papoušci (209)
- Australští papoušci (1181)
- Afričtí papoušci (153)
- Astrildovití (104)
- Holubovití (94)
- Pěnkavovití (47)
- Dravci a sovy (23)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (70)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (12)
- » Další podkategorie
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |