- Vše (2406)
- Američtí papoušci (447)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1146)
- Afričtí papoušci (147)
- Astrildovití (109)
- Holubovití (92)
- Pěnkavovití (50)
- Dravci a sovy (26)
- Další čeledi (62)
- Chovatelské potřeby (71)
- Krmivo pro ptactvo (35)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (14)
- » Další podkategorie
Amazónek běločelý
Amazónek běločelý obývá jižní Mexiko a Panamu, patří mezi druhy se stabilní populací v přírodě. V zájmových chovech patří k méně častým, avšak nikoliv k raritním druhům.
| Latinský název | Pionus senilis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
Amazónek běločelý
Amazónek běločelý obývá jižní Mexiko a Panamu, patří mezi druhy se stabilní populací v přírodě. V zájmových chovech patří k méně častým, avšak nikoliv k raritním druhům.
| Latinský název | Pionus senilis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |