- Vše (2405)
- Američtí papoušci (444)
- Asijští papoušci (202)
- Australští papoušci (1161)
- Afričtí papoušci (154)
- Astrildovití (105)
- Holubovití (92)
- Pěnkavovití (48)
- Dravci a sovy (24)
- Další čeledi (58)
- Chovatelské potřeby (68)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Amazónek běločelý
Amazónek běločelý obývá jižní Mexiko a Panamu, patří mezi druhy se stabilní populací v přírodě. V zájmových chovech patří k méně častým, avšak nikoliv k raritním druhům.
| Latinský název | Pionus senilis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
Amazónek běločelý
Amazónek běločelý obývá jižní Mexiko a Panamu, patří mezi druhy se stabilní populací v přírodě. V zájmových chovech patří k méně častým, avšak nikoliv k raritním druhům.
| Latinský název | Pionus senilis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |