- Vše (2449)
- Američtí papoušci (455)
- Asijští papoušci (209)
- Australští papoušci (1193)
- Afričtí papoušci (152)
- Astrildovití (105)
- Holubovití (94)
- Pěnkavovití (49)
- Dravci a sovy (22)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (67)
- Krmivo pro ptactvo (35)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (11)
- » Další podkategorie
Amazónek běločelý
Amazónek běločelý obývá jižní Mexiko a Panamu, patří mezi druhy se stabilní populací v přírodě. V zájmových chovech patří k méně častým, avšak nikoliv k raritním druhům.
| Latinský název | Pionus senilis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
Amazónek běločelý
Amazónek běločelý obývá jižní Mexiko a Panamu, patří mezi druhy se stabilní populací v přírodě. V zájmových chovech patří k méně častým, avšak nikoliv k raritním druhům.
| Latinský název | Pionus senilis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |