- Vše (2457)
- Američtí papoušci (446)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1196)
- Afričtí papoušci (159)
- Astrildovití (106)
- Holubovití (98)
- Pěnkavovití (46)
- Dravci a sovy (22)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (73)
- Krmivo pro ptactvo (31)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (16)
- » Další podkategorie
Ara marakána
Tento zelený ara je rozšířen na území Brazílie, Paraguaye a Argentiny. Jeho počty v přírodě však stále klesají, naštěstí v zoologických zahradách i zájmových chovech se ho dobře...
| Latinský název | Ara maracana |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 40 - 45 cm, okolo 280 g |
| Délka života | 40 let |
Ara marakána
Tento zelený ara je rozšířen na území Brazílie, Paraguaye a Argentiny. Jeho počty v přírodě však stále klesají, naštěstí v zoologických zahradách i zájmových chovech se ho dobře...
| Latinský název | Ara maracana |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 40 - 45 cm, okolo 280 g |
| Délka života | 40 let |