- Vše (2406)
- Američtí papoušci (447)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1146)
- Afričtí papoušci (147)
- Astrildovití (109)
- Holubovití (92)
- Pěnkavovití (50)
- Dravci a sovy (26)
- Další čeledi (62)
- Chovatelské potřeby (71)
- Krmivo pro ptactvo (35)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (14)
- » Další podkategorie
Ara marakána
Tento zelený ara je rozšířen na území Brazílie, Paraguaye a Argentiny. Jeho počty v přírodě však stále klesají, naštěstí v zoologických zahradách i zájmových chovech se ho dobře...
| Latinský název | Ara maracana |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 40 - 45 cm, okolo 280 g |
| Délka života | 40 let |
Ara marakána
Tento zelený ara je rozšířen na území Brazílie, Paraguaye a Argentiny. Jeho počty v přírodě však stále klesají, naštěstí v zoologických zahradách i zájmových chovech se ho dobře...
| Latinský název | Ara maracana |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 40 - 45 cm, okolo 280 g |
| Délka života | 40 let |