- Vše (2402)
- Američtí papoušci (447)
- Asijští papoušci (209)
- Australští papoušci (1127)
- Afričtí papoušci (146)
- Astrildovití (116)
- Holubovití (98)
- Pěnkavovití (51)
- Dravci a sovy (29)
- Další čeledi (59)
- Chovatelské potřeby (73)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Aratinga zlatočelý
Menší druh jihoamerického papouška, jehož území výskytu leží převážně v Brazílii. Na severu přesahuje do Surinamu, na jihu do Paraguaye, Bolívie a severní Argentiny.
| Latinský název | Eupsittula aurea |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek zlatočelý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 26 cm |
Aratinga zlatočelý
Menší druh jihoamerického papouška, jehož území výskytu leží převážně v Brazílii. Na severu přesahuje do Surinamu, na jihu do Paraguaye, Bolívie a severní Argentiny.
| Latinský název | Eupsittula aurea |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek zlatočelý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 26 cm |