- Vše (2436)
- Američtí papoušci (445)
- Asijští papoušci (210)
- Australští papoušci (1186)
- Afričtí papoušci (158)
- Astrildovití (104)
- Holubovití (95)
- Pěnkavovití (46)
- Dravci a sovy (21)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (67)
- Krmivo pro ptactvo (31)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (16)
- » Další podkategorie
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |