- Vše (2395)
- Američtí papoušci (444)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1136)
- Afričtí papoušci (147)
- Astrildovití (114)
- Holubovití (90)
- Pěnkavovití (50)
- Dravci a sovy (27)
- Další čeledi (60)
- Chovatelské potřeby (72)
- Krmivo pro ptactvo (35)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |