- Vše (2440)
- Američtí papoušci (447)
- Asijští papoušci (210)
- Australští papoušci (1189)
- Afričtí papoušci (155)
- Astrildovití (104)
- Holubovití (96)
- Pěnkavovití (46)
- Dravci a sovy (22)
- Další čeledi (56)
- Chovatelské potřeby (69)
- Krmivo pro ptactvo (32)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (12)
- » Další podkategorie
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |