- Vše (2402)
- Američtí papoušci (447)
- Asijští papoušci (209)
- Australští papoušci (1127)
- Afričtí papoušci (146)
- Astrildovití (116)
- Holubovití (98)
- Pěnkavovití (51)
- Dravci a sovy (29)
- Další čeledi (59)
- Chovatelské potřeby (73)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |