- Vše (2378)
- Američtí papoušci (448)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1101)
- Afričtí papoušci (144)
- Astrildovití (116)
- Holubovití (101)
- Pěnkavovití (54)
- Dravci a sovy (30)
- Další čeledi (57)
- Chovatelské potřeby (75)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (11)
- » Další podkategorie
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |