- Vše (2460)
- Američtí papoušci (448)
- Asijští papoušci (208)
- Australští papoušci (1198)
- Afričtí papoušci (162)
- Astrildovití (103)
- Holubovití (97)
- Pěnkavovití (47)
- Dravci a sovy (21)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (73)
- Krmivo pro ptactvo (31)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (15)
- » Další podkategorie
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |