- Vše (2427)
- Američtí papoušci (443)
- Asijští papoušci (206)
- Australští papoušci (1188)
- Afričtí papoušci (155)
- Astrildovití (104)
- Holubovití (96)
- Pěnkavovití (46)
- Dravci a sovy (22)
- Další čeledi (54)
- Chovatelské potřeby (67)
- Krmivo pro ptactvo (32)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (12)
- » Další podkategorie
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |
Mníšek šedý
Mníšek šedý je jihoamerický papoušek. Je rozšířený v lesnatých územích Brazílie, Bolívie, Uruguaye a Argentiny, ale tento druh se rozšířil i do nepůvodních lokalit, většinou vel...
| Latinský název | Myiopsitta monachus |
|---|---|
| Alternativní název | Papoušek mniší |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 27 cm, asi 100 g |