- Vše (2396)
- Američtí papoušci (445)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1138)
- Afričtí papoušci (148)
- Astrildovití (110)
- Holubovití (90)
- Pěnkavovití (50)
- Dravci a sovy (26)
- Další čeledi (62)
- Chovatelské potřeby (71)
- Krmivo pro ptactvo (35)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (14)
- » Další podkategorie
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |