- Vše (2394)
- Američtí papoušci (442)
- Asijští papoušci (208)
- Australští papoušci (1133)
- Afričtí papoušci (146)
- Astrildovití (113)
- Holubovití (94)
- Pěnkavovití (52)
- Dravci a sovy (30)
- Další čeledi (58)
- Chovatelské potřeby (72)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (12)
- » Další podkategorie
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |