- Vše (2434)
- Američtí papoušci (445)
- Asijští papoušci (209)
- Australští papoušci (1187)
- Afričtí papoušci (155)
- Astrildovití (104)
- Holubovití (96)
- Pěnkavovití (46)
- Dravci a sovy (22)
- Další čeledi (56)
- Chovatelské potřeby (68)
- Krmivo pro ptactvo (32)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (12)
- » Další podkategorie
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |