- Vše (2380)
- Američtí papoušci (441)
- Asijští papoušci (210)
- Australští papoušci (1101)
- Afričtí papoušci (143)
- Astrildovití (117)
- Holubovití (102)
- Pěnkavovití (55)
- Dravci a sovy (29)
- Další čeledi (58)
- Chovatelské potřeby (77)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |