- Vše (2419)
- Američtí papoušci (460)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1154)
- Afričtí papoušci (153)
- Astrildovití (101)
- Holubovití (89)
- Pěnkavovití (49)
- Dravci a sovy (27)
- Další čeledi (61)
- Chovatelské potřeby (69)
- Krmivo pro ptactvo (33)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (14)
- » Další podkategorie
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |