- Vše (2417)
- Američtí papoušci (442)
- Asijští papoušci (211)
- Australští papoušci (1171)
- Afričtí papoušci (158)
- Astrildovití (103)
- Holubovití (94)
- Pěnkavovití (46)
- Dravci a sovy (21)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (67)
- Krmivo pro ptactvo (31)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (16)
- » Další podkategorie
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |
Papoušíček šedokřídlý
Obyvatel pobřežních krajin Peru a Ekvádoru řazený do rodu nejmenších papoušků Latinské Ameriky. Správné určení druhu činí u těchto ptáků asi nejmenší potíže pro jejich typické v...
| Latinský název | Forpus coelestis |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 13 cm |
| Délka života | 20 let (podle Aldertona) |