- Vše (2407)
- Američtí papoušci (448)
- Asijští papoušci (211)
- Australští papoušci (1128)
- Afričtí papoušci (146)
- Astrildovití (116)
- Holubovití (95)
- Pěnkavovití (52)
- Dravci a sovy (29)
- Další čeledi (59)
- Chovatelské potřeby (75)
- Krmivo pro ptactvo (35)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |