- Vše (2434)
- Američtí papoušci (447)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1192)
- Afričtí papoušci (153)
- Astrildovití (103)
- Holubovití (96)
- Pěnkavovití (45)
- Dravci a sovy (22)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (67)
- Krmivo pro ptactvo (33)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (12)
- » Další podkategorie
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |