- Vše (2408)
- Američtí papoušci (442)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1166)
- Afričtí papoušci (158)
- Astrildovití (102)
- Holubovití (94)
- Pěnkavovití (46)
- Dravci a sovy (21)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (68)
- Krmivo pro ptactvo (31)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (16)
- » Další podkategorie
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |
Zadaným filtrům bohužel žádné inzeráty neodpovídají. Zkuste zadat menší počet filtrů.
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |