- Vše (2393)
- Američtí papoušci (445)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1135)
- Afričtí papoušci (148)
- Astrildovití (112)
- Holubovití (90)
- Pěnkavovití (49)
- Dravci a sovy (27)
- Další čeledi (61)
- Chovatelské potřeby (71)
- Krmivo pro ptactvo (35)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |