- Vše (2396)
- Američtí papoušci (453)
- Asijští papoušci (209)
- Australští papoušci (1108)
- Afričtí papoušci (144)
- Astrildovití (116)
- Holubovití (104)
- Pěnkavovití (53)
- Dravci a sovy (30)
- Další čeledi (58)
- Chovatelské potřeby (77)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (10)
- » Další podkategorie
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |