- Vše (2402)
- Američtí papoušci (446)
- Asijští papoušci (209)
- Australští papoušci (1131)
- Afričtí papoušci (147)
- Astrildovití (113)
- Holubovití (98)
- Pěnkavovití (51)
- Dravci a sovy (29)
- Další čeledi (59)
- Chovatelské potřeby (72)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |
Zadaným filtrům bohužel žádné inzeráty neodpovídají. Zkuste zadat menší počet filtrů.
Aymara pruhovaný
Aymara pruhovaný je malý papoušek vyskytující se na území Střední a Jižní Ameriky. Obývá především horské kamenité svahy a lze ho najít až do výšky 3300 m.n.m..
| Latinský název | Bolborhynchus lineola |
|---|---|
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 16 cm, hmotnost okolo 50 g |
| Délka života | cca. 10 let |