- Vše (2409)
- Američtí papoušci (442)
- Asijští papoušci (204)
- Australští papoušci (1169)
- Afričtí papoušci (152)
- Astrildovití (106)
- Holubovití (87)
- Pěnkavovití (50)
- Dravci a sovy (24)
- Další čeledi (56)
- Chovatelské potřeby (70)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |