- Vše (2437)
- Američtí papoušci (445)
- Asijští papoušci (210)
- Australští papoušci (1188)
- Afričtí papoušci (155)
- Astrildovití (104)
- Holubovití (96)
- Pěnkavovití (46)
- Dravci a sovy (22)
- Další čeledi (56)
- Chovatelské potřeby (69)
- Krmivo pro ptactvo (32)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (12)
- » Další podkategorie
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |