- Vše (2459)
- Američtí papoušci (447)
- Asijští papoušci (211)
- Australští papoušci (1196)
- Afričtí papoušci (164)
- Astrildovití (103)
- Holubovití (96)
- Pěnkavovití (47)
- Dravci a sovy (21)
- Další čeledi (55)
- Chovatelské potřeby (73)
- Krmivo pro ptactvo (31)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (13)
- » Další podkategorie
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |