- Vše (2395)
- Američtí papoušci (454)
- Asijští papoušci (209)
- Australští papoušci (1106)
- Afričtí papoušci (145)
- Astrildovití (115)
- Holubovití (104)
- Pěnkavovití (53)
- Dravci a sovy (30)
- Další čeledi (59)
- Chovatelské potřeby (76)
- Krmivo pro ptactvo (34)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (10)
- » Další podkategorie
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |