- Vše (2396)
- Američtí papoušci (445)
- Asijští papoušci (207)
- Australští papoušci (1138)
- Afričtí papoušci (148)
- Astrildovití (110)
- Holubovití (90)
- Pěnkavovití (50)
- Dravci a sovy (26)
- Další čeledi (62)
- Chovatelské potřeby (71)
- Krmivo pro ptactvo (35)
- Akce, burzy, výstavy ptactva (14)
- » Další podkategorie
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |
Neoféma modrohlavá
Neoféma modrohlavá je endematický druh, který se vyskytuje v suchých oblastech jižní Austrálie. Obývá i Velkou Viktoriinu poušť a přilehlé oblasti, kam zalétá, když hledá vhodně...
| Latinský název | Neophema splendida |
|---|---|
| Alternativní název | Traváček modrohlavý, Papoušek modrohlavý |
| Čeleď | Psittacidae (Papouškovití) |
| Velikost | 19 cm, 40 g |